Επτά προβλήματα που μόνο οι μελαχρινές θα καταλάβουν
Splash News / Ideal Image

Μην μας παρεξηγήσετε, αγαπάμε τα σκούρα μαλλιά μας, ΑΛΛΑ δεν μπορούμε να μην ζηλέψουμε καμιά φορά τις ξανθές φίλες μας. Γιατί τα καστανά μας μαλλιά μπορεί να δείχνουν πιο λαμπερά, υγιή και πλούσια από τα ανοιχτόχρωμα, υπάρχουν όμως στιγμές που απλά κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη.

Είστε και εσείς μελαχρινές; Συνεχίστε να διαβάζετε και αποκλείεται να μην ταυτιστείτε μαζί μας.

Το τέλειο ξανθό δεν υφίσταται

Αποφασίζουμε να γίνουμε ξανθές, αφού έχουμε χαζέψει χιλιάδες φωτογραφίες στο pinterest, αλλά αν προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στα δικά μας μαλλιά, κατά πάσα πιθανότητα απλά θα μας πέσουν από το πολύ ντεκαπάζ.

Δεν γίνεται να μη λουστούμε

Η επιλογή του να βγούμε λίγο άλουστες απλά δεν υπάρχει, γιατί όταν βάζουμε dry shampoo αυτόματα μοιάζουμε τις γιαγιάδες μας. Μη δεν προλάβουμε να λουστούμε δηλαδή, αμέσως να καρφωθούμε.

Η τριχοφυΐα είναι έντονη

Τα σκούρα μαλλιά πάνε στις περισσότερες περιπτώσεις σετάκι με την έντονη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα. Ας είναι καλά το κερί και το λέιζερ.

Οι πλεξίδες μας δεν φαίνονται

Περνάμε ώρες και ώρες να πλέκουμε τα μαλλιά μας για να πετύχουμε τις τέλειες πλεξίδες και τελικά σχεδόν δε φαίνεται τίποτα. Μία από τις πιο μεγάλες αδικίες της ζωής αν μας ρωτάτε. Η ίδια ακριβώς πλεξίδα σε μια ξανθιά (εδικά όσες έχουν κάνει μπαλαγιάζ) φαίνεται λες και την έχει χτενίσει ο καλύτερος hair stylist του Hollywood.

Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε look

Όσο ντεκαπάζ και να πέσει στο σκούρο μαλλί μας, το ροζ, μοβ και τα υπόλοιπα fun χρώματα δεν θα φαίνονται ποτέ όσο ωραία δείχνουν στις ξανθές γυναίκες.

Οι γκρι τρίχες δεν κρύβονται

Βγάζουμε μια γκρι τρίχα και μπουμ! Είναι εμφανής σε όλο τον κόσμο. Βγάζει μία η ξανθιά φίλη μας και μόνο εκείνη το ξέρει.

Καθαρίζουμε περισσότερο

Όλες χάνουμε μαλλιά, αλλά οι ξανθές μάλλον δεν χρειάζεται να σκουπίζουν γεμάτες πανικό κάθε μέρα το μπάνιο τους μη τυχόν μπει κάποιος μέσα και νομίζει ότι μαδήσαν καμία περούκα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα