Tips για να αποκτήσετε επιβλητικά φρύδια

Λίγο χάρη στην Cara Delevigne –τα φρύδια της οποίας είναι πλέον τόσο διάσημα που έχουν αποκτήσει μέχρι και το δικό τους λογαριασμό στο Twitter- λίγο οι πασαρέλες κορυφαίων οίκων –μεταξύ άλλων, οι Chloé, Etro, Stella McCartney και Carolina Herrera– , τα έντονα φρύδια φιγουράρουν ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends της σεζόν και ως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν.
Ολοένα και περισσότερες celebrities, διεθνείς, όπως η Lily Collins , αλλά και εγχώριες, όπως η Ελένη Φουρέιρα υιοθετούν τη συγκεκριμένη τάση.  «Τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του προσώπου», μας εξήγησε ο make up artist Φρέντυ Καλομπράτσος, τονίζοντάς μας πόσο στρατηγική είναι η θέση τους και πόσο σημαντική είναι η περιποίησή τους για την εικόνα μας.

freddy

Τι και αν τα δικά σας φρύδια δεν διαθέτουν το τέλειο σχήμα; Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσετε τα κατάλληλα σύνεργα που θα σας βοηθήσουν να τους χαρίσετε τέλεια όψη, εύκολα και γρήγορα. «Με ένα μολύβι φρυδιών θα τους δώσετε το ιδανικό σχήμα, αλλά και ένα πλούσιο γέμισμα. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε το μόνο εάν επιθυμείτε ένα έντονο αποτέλεσμα. Για μια πιο διακριτική όψη, πείτε «ναι» στη  σκιά», εξηγεί. 

Δείτε ακόμα:
Wow! Η Katy Perry άλλαξε τα φρύδια της
Έντονα Φρύδια: Το πιο hot trend της σεζόν
Τα τέλεια φρύδια είναι ένα τηλεφώνημα μακριά
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα