Επιτέλους! H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher θα γίνουν γονείς
Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες θέλουν τη Mila Kunis να είναι έγκυος, τώρα όμως φαίνεται πως ισχύουν για τα καλά. Η 30χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον 36χρονο γόη του Hollywood, Ashton Kutcher.

Οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, η γνωριμία τους όμως μετρά πολλά περισσότερα χρόνια καθώς πρωταγωνιστούσαν και οι δύο στην τηλεοπτική σειρά «That ’70s Show», την περίοδο 1998-2006.

Mila-Kunis-Ashton-Kutcher-baby-2

Το ερωτευμένο ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, μετά την έκδοση του διαζυγίου του Ashton από τη Demi Moore, εθεάθη στον αγώνα των Pistons-Clippers πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα, δε δίστασαν να ανταλλάξουν ένα τρυφερό φιλί μπροστά σε όλο το στάδιο, στο πλαίσιο της «Kiss cam» που είχε ζουμάρει επάνω τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός σίγουρα έχει κάνει το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, σε αντίθεση ίσως με τους θαυμαστές τους, αφού πρόκειται για δύο από τα πιο sexy άτομα της διεθνούς showbiz. Τέλος, οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι περιμένουν δίδυμα κρίνονται ως αναληθείς.

Εμείς τους ευχόμαστε με το καλό!

Δείτε παρακάτω το video με το τρυφερό τους ενσταντανέ στο γήπεδο.

Δείτε ακόμα: Έρωτα, έρωτα μου, έρωτα: Με ποιον είναι ζευγάρι η Άννα Μπουσδούκου;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα