Επίπεδη κοιλιά χωρίς γυμναστική και δίαιτα; Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν

Μια καλογυμνασμένη, επίπεδη κοιλιά είναι ίσως το όνειρο κάθε γυναίκας, που είναι λάτρης του καλού φαγητού. Αν ανήκετε στην ομάδα των ανθρώπων που ξέρουν τι είναι το φαλάφελ, κάθε Σάββατο η έξοδος τους προϋποθέτει γεύμα με φίλους και γενικότερα προτιμούν να κάνουν περίπατο με ένα παγωτό στο χέρι, αλλά παρόλα αυτά θα πέθαιναν να έχουν μια επίπεδη κοιλιά, σας έχουμε τη λύση. Ο δικός μας τρόπος για flat κοιλιά βρίσκεται πίσω από οκτώ μικρά βήματα. Δεν μιλάμε για σκληρή γυμναστική, ούτε για κάποια δίαιτα που θα σας εξοντώσει. Δείτε παρακάτω τα μικρά μυστικά που θα την κάνουν πραγματικότητα.

  1. Καλή στάση του σώματος: Σύμφωνα με τον γυμναστή Kim Lyons, το να είσαστε ευθυτενείς και να έχετε καλή στάση σώματος, τονώνει τους μύες του στομάχου.
  1. Πιείτε νερό: Το να αφήνετε το σώμα σας αφυδατωμένο, προσθέτει τέσσερα κιλά μιας και το σώμα σας συσσωρεύει νερό, ως άμυνα.
  1. Τρώτε αργά: Είναι γεγονός! Πρέπει να μασουλάμε αργά. Ο λόγος; Όταν τρώμε γρήγορα, είναι βέβαιο πως καταπίνουμε και μεγάλες ποσότητες αέρα, ο οποίος καταλήγει στο στομάχι μας και είναι ο λόγος που η κοιλιά μας πρήζεται.
  1. Ναι στα προβιοτικά: Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια, που παίζουν σημαντικό ρόλο στη χώνεψη. Πέρα από αυτό, καταπολεμούν κάθε γαστρονομικό πρόβλημα που είναι η αιτία για την πρησμένη σας κοιλιά.
  1. Περπάτημα: Αν δεν μπορείτε να γυμνασθείτε, προσπαθήστε να περπατάτε -προτιμότερο με έντονο ρυθμό- τουλάχιστον μισή ώρα. Το περπάτημα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και έτσι καταφέρνετε να κάψετε λίπος.
  1. Όχι στις τσίχλες: Μπορεί να κρατάνε δροσερή την αναπνοή, ή να δίνουν αυτή τη μικρή δόση ζάχαρης που χρειαζόμαστε καθημερινά, αλλά αποδεικνύεται πως μασώντας τσίχλα, κατεβάζουμε αέρα στο στομάχι μας, ο οποίος καταφέρνει να πρήζει την κοιλιά μας. Αν θέλετε δηλαδή να φορέσετε εκείνο το εφαρμοστό φόρεμα, ξεχάστε τις τσίχλες.
  1. Συμπληρώματα: Το ασβέστιο και οι βιταμίνες B, βοηθούν στη μείωση των οιστρογόνων που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση του λίπους στης περιοχή της κοιλιάς.
  1. Χαλαρώστε: Όταν είστε κουρασμένη το σώμα σας παράγει στεροειδή και ορμόνες, που επηρεάζουν αρνητικά το πεπτικό σας σύστημα, προκαλώντας δυσκοιλιότητα. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, προσπαθήστε να βρίσκετε τουλάχιστον 20′ μέσα στη μέρα, για τον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώνετε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα