Ένας πάρα πολύ διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική

O Ashton Kutcher είναι ένας από τους πλέον διάσημους ηθοποιούς, καθώς έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες. Παρόλα αυτά εδώ και μερικά χρόνια είναι ιδιαίτερα γνωστό και το φιλανθρωπικό του έργο, καθώς από το 2009 και μαζί με την τότε σύζυγό του Demi Moore, είχαν ιδρύσει έναν οργανισμό που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα που από το 2012 άλλαξε όνομα και είναι ο γνωστός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Thorn: Digital Defenders of Children, που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σώσει πάνω από 6000 παιδιά που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Μάλιστα συνεργάτες στην εκστρατεία αυτή που κάνει, είναι οι Google και Facebook μεταξύ άλλων, οι οποίοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να ανακαλύψουν τέτοιου είδους εγκλήματα κατά των παιδιών.

23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Ο Ashton Kutcher λοιπόν θεωρεί ότι αυτός ο σκοπός είναι πολύ σημαντικότερος και προκειμένου να αφοσιωθεί σ’ αυτόν, μετά από 15 χρόνια καριέρας στην υποκριτική, αποφάσισε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με αυτό που ο ίδιος θεωρεί έργο ζωής. Μάλιστα μιλώντας γι’ αυτή του την απόφαση αλλά και για το έργο του Thorn είπε «Δεν είναι οι δυνάμεις του καλού και του κακού. Αυτό είστε εσείς. Εσείς είστε οι δυνάμεις του καλού και του κακόυ. Υπάρχουν εκατομύρια εικόνες παιδικής πορνογραφίας που διακινούνται καθημερινά στο διαδίκτυο. Έχουμε ήδη βρει 6000 παιδιά τα οποία έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης αλλά και 12000 ενήλικες. Παράλληλα έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε και 6000 ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτά τα εγκλήματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ρωτήσουμε τον εαυτό μας “πόσο καλοί είμαστε;” Εγώ βρήκα τον σκοπό μου, το θέμα είναι, εσείς βρήκατε τον δικό σας;»

Επιπλέον εξήγησε πώς ο Thorn βρίσκει το κεφάλαιο αλλά και όλα αυτά τα εργαλεία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και έδωσε αντίστοιχα παραδείγματα.

Αν και λυπόμαστε που ένας τόσο ταλαντούχος ηθοποιός πλέον δε θα ασχολείται με την υποκριτική, δε μπορούμε παρά του δώσουμε συγχαρητήρια που αποφάσισε να το κάνει για έναν τόσο σημαντικό σκοπό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα