Ένα trend από το 2000 κάνει όλο και πιο δυναμική την παρουσία του
Le 21ème

Κατά καιρούς έχουμε μιλήσει για διάφορα διφορούμενα trends, τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια. Η μόδα κάνει κύκλους με αποτέλεσμα πολλά από αυτά που μας αρέσουν (ή και όχι) να κάνουν comeback και να μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε ξανά και ξανά μαζί τους. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ξανά για κάτι που δεν ξέρουμε αν μας αρέσει. Ας πούμε πως έχει την καλή και την κακή εκδοχή του και εδώ και λίγο καιρό το βλέπουμε ξανά και ξανά, σε πασαρέλες και street style. Οι cowboy boots ήταν στη μόδα γύρω στο 2000 και πολλοί τις φόρεσαν. Εντάξει μπορείτε να το παραδεχτείτε αν ήσασταν μία από αυτούς, δεν είναι ντροπή. Το θέμα είναι πως τώρα οι δημιουργοί τις προτείνουν και πάλι και μας λένε ότι μάλλον θα πρέπει να τις εντάξουμε και πάλι στο στιλ μας.

pinterest
pinterest

Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι cowboy boots έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά δειλά την επανεμφάνισή τους από την άνοιξη του 2015, όπου ειδικά στο Coachella, φορέθηκαν πολύ. Στη συνέχεια λοιπόν τις είδαμε και σε πασαρέλες αλλά και σε πολλές φωτογραφίες από το street style σε όλο τον κόσμο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι cowboy boots γίνονται και πάλι τάση.

Manrepeller
Manrepeller

Θα προτείναμε λοιπόν να επιλέξετε ένα ζευγάρι που δεν είναι ιδιαίτερα χοντροκομμένο και να το συνδυάσετε με φόρεμα, ή με κοντό σορτς. Το τζιν σας ταιριάζει και αυτό με τις cowboy boots σας όμως θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι η συγκεκριμένη επιλογή προσθέτει πόντους και σίγουρα δε θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα.

shop.mango.com
shop.mango.com

Να σημειώσουμε τέλος ότι και αυτό το trend μπορείτε να το αποκτήσετε ξοδεύοντας είτε πολλά, είτε λιγότερα χρήματα και φυσικά προτείνουμε να δοκιμάσετε να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας, αρχικά με ένα οικονομικό κομμάτι. Δε θα χρειαστεί να ψάξετε ιδιαίτερα, θα το βρείτε παντού.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα