Περιποίηση

Ένα προϊόν – πολλές χρήσεις: Ορίστε πώς θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη

Και το πρόσωπό σας πολύ πιο λαμπερό!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

ysl

Συνδυάζοντας πολλαπλά οφέλη σε ένα προϊόν που μπορεί να το έχει πάντοτε μαζί της, το Instant Moisture Glow της YSL έχει ήδη γίνει το αγαπημένο των γυναικών που τα θέλουν όλα –και δεν είναι διατεθειμένες να περιμένουν. Σαν το απόλυτο υβριδικό προϊόν περιποίησης για όλες τις λάτρεις του μακιγιάζ, αυτή η σύνθεση γίνεται ένα με την επιδερμίδα αναδεικνύοντας όλη την υπέροχη λάμψη της. Αγκαλιάζει αμέσως την επιδερμίδα με ένα εθιστικό, απολαυστικό πέπλο ενυδάτωσης που διαρκεί 72 ώρες και βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα του μακιγιάζ.  Ελάχιστη προσπάθεια, μέγιστη απόδοση, γιατί η ζωή δεν χρειάζεται να γίνεται πιο δύσκολη από όσο είναι.top-secrets-instant-moisture-glow

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Μόνο του: Η σύνθεση του Instant Moisture Glow είναι υπερενυδατική και προσφέρει άμεσο και διαρκές μεταξένιο φινίρισμα στην επιδερμίδα. Είναι το ιδανικό προϊόν για άψογη λάμψη και φρεσκάδα.

Πριν το μακιγιάζ μπορεί να φορεθεί σαν primer. Η τεχνολογία blur που διαθέτει, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση ατελειών, διευκολύνει την εφαρμογή του μακιγιάζ και παρατείνει τη λάμψη του.

Μετά το μακιγιάζ: Είναι ένα υπέροχο προϊόν για να το έχετε πάντα μαζί σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε το χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Εφαρμόστε το πάνω από το foundation ώστε να χαρίσει άμεσο αποτέλεσμα  αναπλήρωσης και λάμψης. Είναι μια υπέροχη υφή για κάθε γυναίκα που ο έντονος τρόπος ζωής της μπορεί να  κουράζει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα της.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως, μπορείτε να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη με μόνο 22€

Curly hair, don’t care: Δείτε τις celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση των πολύ σγουρών μαλλιών

Βγάζετε πανάδες σαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου; Ορίστε πώς θα τις εξαφανίσετε

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή