Ένα παγωτό για το πρόσωπο από το The Body Shop

Η ζέστη ξεκίνησε. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να σας παρουσιάσουμε το VitaminAqua Boost Sorbet, το ολοκαίνουργιο δροσιστικό προϊόν φροντίδας από τη The Body Shop. Με μία έκρηξη αναζωογονητικής φρεσκάδας, βελούδινα απαλή υφή και βαθιά ενυδάτωση, βοηθά την επιδερμίδα σας να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες.

vitamin e aqua sorbet faxts the body shopΗ επιδερμίδα χρειάζεται νερό για είναι ελαστική και ενυδατωμένη. Το Vitamin E Aqua Boost Sorbet περιέχει την τεχνολογία Aqua Sphere – μικροσκοπικές σφαίρες ενυδάτωσης που λειτουργούν ως μικροσκοπικά ρεζερβουάρ και διατηρούν εκατοντάδες φορές το βάρος τους σε αγνό νερό. Κάθε προϊόν περιέχει περισσότερες από 2 εκατομμύρια Aqua Spheres, προσφέροντας ενυδατική τροφή στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με σιταρέλαιο και βούτυρο βουτυροσπέρμου και σογιέλαιο από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, το Vitamin E Aqua Boost Sorbet συνδυάζει τη φυσική ενυδατική δύναμη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντας μοναδική ενυδάτωση. Περιέχει μεταλλικά σωματίδια που απορροφούν τη λιπαρότητα και προσφέρουν ματ αποτέλεσμα. Η ελαφριά σαν πούπουλο sorbet υφή απορροφάται από την επιδερμίδα αφήνοντάς τη ματ, δροσερή και υπέροχη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Extra Tip: Φυλάξτε την Vitamin E Aqua Boost Sorbet στο ψυγείο για ακόμα πιο δροσερή ενυδάτωση το καλοκαίρι.

Το σογιέλαιο είναι γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές του ιδιότητες και αποτελεί την ιδανική βάση για τα καταπληκτικά, εμπνευσμένα από τη φύση προϊόντα μας. Είναι πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα και περιποιείται ακόμα και την εξαιρετικά ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. Το Vitamin E Aqua Boost Sorbet περιέχει σογιέλαιο από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και το συνεταιρισμό Gebana στη Βραζιλία. Ο συνεταιρισμός Gebana παράγει σογιέλαιο από μη γενετικά τροποποιημένους, οργανικούς καρπούς σόγιας που καλλιεργούνται κοντά στο Iguazu River. Ο Gebana αποτελείται από περίπου 350 οικογένειες, κυρίως οικογένειες μικροκαλλιεργητών. Εκτός από την τιμή για το σογιέλαιο, η The Body Shop καταβάλλει στον Gebana μία εισφορά με την οποία έχουν χρηματοδοτηθεί εκπαιδευτικά προγράμματα στις οργανικές τεχνικές καλλι΄ργειας και την οργανική πιστοποίηση.

 sorbet aqua the body shop sy s

Το Vitamin E Aqua Boost Sorbet διατίθεται σε υπέροχη γυάλινη συσκευασία στην τιμή των 15,50€ (The Body Shop, τηλ. 210 3311186-7)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα