Ένα ντοκιμαντέρ για την Meghan Markle αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο
instagram @closerweekly

Ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Channel 5 με τίτλο “Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood”για την ζωή της Meghan Markle προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry και γίνει δούκισσα του Sussex, αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για τον πρώτο της γάμο. Ο γάμος της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry ήταν ο δεύτερος, καθώς είχε στο παρελθόν παντρευτεί με τον παραγωγό ταινιών, Trevor Engelson.

Η Μarkle και ο Εngelson είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Jamaica το 2011 και μετά από δύο χρόνια, το 2013, πήραν σε διαζύγιο. Στο νέο βρετανικό ντοκιμαντέρ η δηοσιογράφος ,Ashley Pierson,υποστήριξε ότι η καριέρα της Markle ήταν ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι πήρε διαζύγιο: «Ήταν μαζί για 7 χρόνια,παντρεμένοι για δύο χρόνια. Το πρόβλημα με το γάμο τους ήταν η απόσταση. Μόλις οι δυο τους παντρεύτηκαν εκείνη ξεκίνησε στην σειρά Suits και πήγε στον Τορόντο και εκείνος στο Los Angeles. Απλά η σχέση τους δεν διήρκησε».

Ο Trevor μετά την Markle γνώρισε την διατροφολόγο,Tracey Kurland, με την οποία αρραβωνιάστηκε λίγο μετά τον γάμο της Meghan και παντρεύτηκαν λίγο μετά τη γέννηση του μικρού Archie.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα