Ένα νέο οσφρητικό ταξίδι ξεκινά με τη Roger & Gallet

Φρουτώδες και με δροσερά έντονη αίσθηση, το θηλυκό και ρομαντικό Red Ginger προσφέρει μια έκρηξη δροσιάς και ενέργειας, ταξιδεύοντάς σας στα αρώματα της Αφρικής και πιο συγκεκριμένα της Ζανζιβάρης. Η Ζανζιβάρη είναι ένα νησί. Γη και νερό. Πρόκειται για ένα μέρος με απίστευτα ηλιοβασιλέματα και τη θάλασσα ως το μόνο σύνορο. Ο τόπος που βασιλεύει η αγαλλίαση και δεν υπάρχει τρόπος απόδρασης. Εκεί, τα αρώματα είναι αναπόφευκτα εγκλωβισμένα! Με τον ίδιο τρόπο εγκλωβίζει μέσα του τις ευωδιές το Red Ginger και αναδεικνύει το …Ginger (προφανώς) σε κάθε του επίπεδο.

red ginger roger galletΔΡΟΣΕΡΟ
Η κορυφαία νότα φτιάχτηκε από ρίζα Ginger Αφρικής, για να θυμίζει τα ζωντανά χρώματα της Ζανζιβάρης. Το Ginger από την Αφρική είναι μια νέα φυσική ποιότητα, που παρέχει μια έντονη και spicy αίσθηση. Δροσερό, φρουτένιο, το Ginger εκφράζει την ατέλειωτη φρεσκάδα της Roger & Gallet, ενώ έχει συνδυαστεί με μανταρίνι και χυμό ροδιού. Αυτή η φρουτώδης πτυχή δίνει απίστευτη ενέργεια στο άρωμα.

FLORAL
Οι νότες μέσης εξερευνούν την πλούσια φύση του νησιού, γύρω από το λουλούδι Ginger. Χαρακτήρες λουλουδιών με έντονα κόκκινο χρώμα, θηλυκότητα και εξωτικά αρώματα, συνδυάζονται με άνθη πορτοκαλιάς και το ανθισμένο λουλούδι λίτσι, για να προσθέσει μια λεπτή και φρουτώδη αίσθηση.

ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟ
Στη βάση, οι ζεστές και εθιστικές τονικότητες των ζαχαρωμένων Ginger σμίγουν με τις μαγνητικές αποχρώσεις του κέδρου, για να φέρουν μια σύγχρονη, τολμηρή και ξυλώδη αισθησιακή ένταση. Musk και κρεμ αποχρώσεις βενζόης περιβάλλουν τελικά τη σύνθεση με ακαταμάχητη τονικότητα.

Αν μας ζητούσατε να το περιγράψουμε με μόνο μια λέξη θα μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο γιατί είναι σαν μια αρωματική περιπέτεια που περνά από πολλά επίπεδα. Περιπετειώδες όμως, το νέο απίθανο Red Ginger της Roger & Gallet είναι περιπετειώδες. Αναζητήστε το στα φαρμακεία.

Δείτε ακόμα:
Τα 3 λάδια από τη Roger & Gallet που μαγεύουν το σώμα, τα μαλλιά και τις αισθήσεις
Όταν η Γαλλική ζαχαροπλαστική αποτελεί πηγή έμπνευσης για μοναδικές δημιουργίες
Όλα για τα χέρια σας
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα