Ένα καλοκαίρι ζάχαρη… με τη Bobbi Brown

«I love the look of raw sugar—the golden brown tones are bronze perfection»
– Bobbi Brown

Εμπνευσμένη από τις ζεστές αποχρώσεις της ακατέργαστης ζάχαρης, η Raw Sugar Collection της Bobbi αναβιώνει τις λαμπερές υφές των ουδέτερων χρωμάτων και  του ηλιοκαμένου δέρματος. Ιδανικές για το καλοκαίρι,  οι λαμπερές αποχρώσεις και οι φόρμουλες είναι κατάλληλες  για όλους τους τύπους δέρματος για να γλυκάνουν ελαφρά την φυσική σας λάμψη, δίνοντάς σας την όψη και την αίσθηση της αβίαστης ομορφιάς. Είναι ένα look χωρίς makeup με Makeup! Είναι όμορφη, εκλεπτυσμένη και εντελώς φρέσκια. Είναι εμείς – απλά καλύτερη.

bobbi brown raw sugar spring 2014_Shimmer_Brick_Eye_Palette

New, Limited Edition Raw Sugar Shimmer Brick Eye Palette
Η Shimmer Brick Eye Palette της Bobbi, ένα περλέ φάσμα από ζεστές αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, προσδίδει ένα απαλό τελείωμα από όλη την χρωματική γκάμα με μια μόνο κίνηση.

bobbi brown raw sugar spring 2014 Bronze_Powder

 New, Limited-Edition Bronzing Powder και Illuminating Bronzing Powder
Με φόρμουλα για όλους τους τύπους δέρματος, η Bronzing Powder της Bobbi έχει  ακριβώς το σωστό μείγμα κόκκινου και καφέ – τα χρώματα που θα βλέπατε στο πραγματικό μαύρισμα — για να δώσουν στο δέρμα μια ζεστή απόχρωση υγιούς χρώματος. Η εξαιρετικά απαλή πούδρα Illuminating Bronzing Powder αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα διάφανης πούδρας και πέρλες για να δώσουν στο δέρμα φυσική εμφάνιση και φωτεινότητα που πηγάζει από μέσα.   

 

 bobbi brown raw sugar spring 2014_Tinted_Lip_Balms

Limited Edition Tinted Lip Balm
Ενυδατικό και θρεπτικό, το δημοφιλές Tinted Lip Balm προσθέτει διαφανές χρώμα στα χείλη.   Το πολυτελές βούτυρο και τα έλαια βελτιώνουν την συνολική κατάσταση των χειλιών άμεσα αλλά και με την πάροδο του χρόνου, αφήνοντάς τα απαλά, εύπλαστα και γεμάτα λάμψη.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα