Ένα χρόνο μετά, ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό του λίγο πριν το γάμο

Ένα χρόνο μετά, ο Aλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό του λίγο πριν το γάμο

Ένας χρόνος και κάτι συμπληρώθηκε από την ηµέρα που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, εντελώς απρόσμενα, ακύρωσαν τον γάμο τους λίγες μόλις ηµέρες πριν από την ορισμένη ημεροµηνία, χωρίς να διαρρεύσει κάποια πληροφορία για το λόγο.

Παρόλο που ο ηθοποιός πολλές φορές ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον χωρισμό αυτό, προτίμησε να μην μοιραστεί κάποια λεπτομέρεια δημόσια. Τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και ο ίδιος θεώρησε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να είναι πιο ανοιχτός σχετικά με το θέμα αυτό.  O Aλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε συνέντευξη στο dot. το απόγευμα του Σαββάτου και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως αυτός ο χωρισμός ήταν πολύ επίπονος.«Ο χωρισμός μου, ένα μήνα πριν το γάμο, ήταν κάτι πολύ δυνατό, πολύ άσχημο, επίπονο. Και δύσκολο να το αποδεχτείς και να το πράξεις και να το δεχτεί και ο άλλος. Όλα αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Χρεώνω στον εαυτό μου τον χωρισμό. Ο χωρισμός μου με ταρακούνησε. Προσπάθησα να ξεπεράσω τον χωρισμό με εργασιοθεραπεία. Μετά τον χωρισμό δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Η θέση της γυναίκας είναι πιο ευάλωτη μετά από έναν χωρισμό».

Δείτε περισσότερα στο video παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα