Emily Ratajkowski : Εφτά φορές που απενοχοποίησε το σέξι με τα looks της

Η Emily Ratajkowski είναι σε μία προσωπική σταυροφορία να απενοχοποιήσει το σέξι, αφού δεν έχει διστάσει ποτέ να αφήσει ελεύθερο το sex appeal που εκπέμπει χωρίς να προσπαθεί να το δαμάσει. Αναδεικνύοντας πολλές φορές τα σημεία εκείνα του σώματός της που θεωρούνται ίσως ταμπού, έχει καταφέρει να καθιερώσει ένα δικό της προσωπικό στιλ για το οποίο την αγαπήσαμε. Έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας από τις red carpet και street style εμφανίσεις της, εκείνες καταφέρνουν να συνδυάσουν την κομψότητα με την σέξι πλευρά της και σας τις παρουσιάζουμε. Αν είστε έτοιμες για μία μεγάλη δόση από Emily, ρίξτε μία ματιά.

Μάτια στην πλάτη

Ή καλύτερα όλα τα μάτια στην πλάτη της. Η Emily κατάφερε να αποσπάσει τα βλέμματα με αυτό το φόρεμα haute couture, το οποίο άφηνε μεν ακάλυπτη όλη την πλάτη, αλλά ήταν maxi και έτσι υπήρχε η ιδανική εξισορρόπηση στο τελικό αποτέλεσμα. Extra credits για την επιλογή της να συνδυάσει αυτά τα υπέροχα σκουλαρίκια με κομψό σινιόν και nude χείλη.

emily red carpet

Το μαύρο είναι το νέο μαύρο

Και η Emily γνωρίζει πως το πιο μυστηριώδες χρώμα της ταιριάζει γάντι. Αυτή η εμφάνιση με στράπλες μαύρη δημιουργία και total see through μήκος ήταν σίγουρα καθηλωτική, ενώ κολακεύει ιδιαίτερα και το πασίγνωστο μπούστο της.

2-emily red carpet

All the glitter

Glamorous και σέξι, η Emily ήταν εντυπωσιακή με αυτό το midi φόρεμα, που κυριολεκτικά έγλειφε τη σιλουέτα της. Επίσης να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ωραιότερος τρόπος για μία γυναίκα που αγαπά το ντεκολτέ της να το αναδείξει, από τον παρακάτω.

red carpet

Το χρώμα της φωτιάς

Και το κόκκινο ταιριάζει στην Emily, η οποία φαίνεται να το γνωρίζει και να το επιλέγει αρκετά συχνά. Minimal και girly φόρεμα για μία Emily που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τόσο απλή και τολμούμε να πούμε πως ήταν ευχάριστη έκπληξη, ειδικά με το μαλλί- μπαλαρίνα.

emrata

Total denim

Super στιλάτη με blue jean από πάνω μέχρι κάτω, μας έκανε να θαυμάσουμε την flat κοιλιά της και να επικροτήσουμε την casual πλευρά της. Είναι εύκολο να είσαι κομψή με φορέματα υψηλής ραπτικής, αλλά με τζιν;

1- streetstyle emrata

Red- passion

Επιλέγοντας κόκκινο και στην καθημερινότητά της, έβαλε ένα floral κόκκινο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι το οποίο συνδύασε και με κόκκινες μπότες. Πόσο σέξι;

2- streestyle

H δύναμη του καρό

ΟΚ, δεν υπήρχε καταλληλότερος τρόπος από αυτόν για να αναδείξει το καλλίγραμμο σώμα της, με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς να κλέβουν την παράσταση. Full του καρό με ένα χρώμα που κολακεύει ιδιαίτερα τις πιο μελαμψές επιδερμίδες και άσπρα ankle boots για μία σέξι και σικ βόλτα στην πόλη.

streetstyle emrata

Είτε είστε οπαδοί του σέξι look, είτε προτιμάτε τις λιγότερο αποκαλυπτικές εμφανίσεις σίγουρα θα θαυμάσατε τα looks τις Emily η οποία το υποστηρίζει άψογα.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα