Emilia Clarke: Δημοσίευσε φωτογραφίες της που δεν είχαμε ξαναδεί από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο της
Splash News

H ηθοποιός, Emilia Clarke γνωστή από την επιτυχημένη σειρά Game Of Thones  πρόσφατα αποκάλυψε ότι έκανε δύο χειρουργεία στον εγκέφαλο. Στο δημοσίευμα της στην New York Times περιέγραψε λεπτομερώς τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο αναφέροντας πως “παρατρίχα” σώθηκε από τον θάνατο. Το 2011 διαγνώστηκε με ρήξη ανευρύσματος που της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία και εγχειρίστηκε την ιδιά χρονιά αλλά και το 2013.  Παράλληλα δημιούργησε και την φιλανθρωπική οργάνωση “Same You” για τους ασθενείς με εγκεφαλικά τραύματα παρέχοντας τους θεραπευτική αγωγή.

Κατά την εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή Sunday Morning στο αμερικανικό CBS, η Clarke έδειξε φωτογραφίες της από το χειρουργείο και μίλησε για τη δύσκολη επέμβαση: “Στο δεύτερο (χειρουργείο) ένα μικρό μέρος του εγκέφαλου μου πέθανε.Έαν ένα μέρος του εγκεφάλου σου δεν λαμβάνει αίμα για ένα λεπτό, απλά δεν θα λειτουργεί πια. Είναι σαν ένα μικρό κύκλωμα. Οπότε είχα αυτό και οι γιατροί δεν ήξεραν τι ήταν. Κοίταγαν τον εγκέφαλο μου και έλεγαν “Μάλλον έχει επηρεαστεί η συγκέντρωση της ή η περιφερειακή της όραση”. 

Μετά από αυτό η Clarke βασανιζόταν από την σκέψη εάν θα μπορούσε να ξαναδουλέψει ως ηθοποιός. O ρόλος της Daenerys Targaryen την βοήθησε να ξεπεράσει αυτή την ‘παράνοια’: “Ανεβαίνεις στην σκηνή και παίζεις την σκληρή που περνάει μέσα από τις φωτιές και αυτό το πράγμα με έσωσε από το να σκέφτομαι την δικιά μου θνησιμότητα”. 

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram
 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα