Έλληνας ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχω πιστέψει ακόμη ότι “έφυγε” ο πατέρας μου. Ήταν ο δικός μου ήρωας »

Ο όμορφος και ταλαντούχος Παναγιώτης Μπουγιούρης, μοιράζει τη ζωή του μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου, μια και πρωταγωνιστεί τόσο στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Μεγάλου Καναλιού, όσο και στο «Όνειρο Ήταν» στο Mega Κύπρου.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του.

«Έζησα τόσο ωραία παιδικά χρόνια. Σκέψου ότι μέχρι την ηλικία των 12 και 13 ετών, είχα γυρίσει ήδη τη μισή Ευρώπη. Κεντρικός άξονας όλων αυτών, ήταν ο πατέρας μου. Εκείνος ήταν το πρότυπο μου. Νομίζω ότι δεν το έχω πιστέψει ακόμη ότι έφυγε και δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να κατανοήσει ένα τέτοιο γεγονός. Από εκείνον θυμάμαι πολύ έντονα τις αφηγήσεις του -ένας άνθρωπος που είχε ταξιδέψει πολύ στη ζωή του και βαθιά μορφωμένος- ο οποίος είχε μια πολύ ιδιαίτερη αντιμετώπιση απέναντι στη ζωή. Κι είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά σε άλλον άνθρωπο: απολάμβανε την απλότητα της ζωής», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μπορεί, για παράδειγμα, να έβλεπε ένα όμορφο δέντρο και να ενθουσιαζόταν τόσο, σαν να κοιτούσε το τελειότερο πράγμα στον κόσμο. Πολλές φορές απορούσα, έλεγα “μα πώς είναι δυνατόν να χαίρεται γι’ αυτό; Με δουλεύει; Ή πραγματικά είναι τόσο ενθουσιασμένος με αυτό που ζει;” Υπάρχουν στιγμές που θα μπορούσα να είμαι και πιο κοντά του, όμως αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό. Ήμασταν, έτσι κι αλλιώς, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, είχαμε μοιραστεί πολλά, είχα μάθει αρκετά για τη δική του ζωή. Ναι, εκείνος ήταν ο δικός ήρωας, τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμη».

Μια ματιά εδώ: Λευτέρης Ελευθερίου: «Ήταν σκληρό για μένα να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα