Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η 31χρονη που «έκλεψε» την καρδιά του Σίμου Κεδίκογλου δεν είναι απλά καλλονή

Για δεύτερη φορά γαμπρός στα 54 του χρόνια ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου. Ο γοητευτικός βουλευτής της Εύβοιας και η 31χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη πήγαν το love story τους στο επόμενο level έπειτα από τέσσερις μήνες σχέση και αρκετό καιρό γνωριμίας.

NPD
NPD

Παρά το σύντομο της σχέσης τους, ο κύριος Κεδίκογλου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία την αποδέχθηκε χωρίς να υπολογίζει ούτε εκείνη το ελάχιστο διάστημα που μετρά ο δεσμόος τους. Ποια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή;

elisavet katsamaki
Instagram

Η Ελισάβετ  σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Άγιου Ανδρέα στην Σκωτία και Διεθνή Πολιτική Οικονομία στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στα χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο πριν ασχοληθεί με τη μόδα το 2008, όπου συνεργάστηκε για σχεδόν μία δεκαετία ως μοντέλο με πολυάριθμους καταξιωμένους φωτογράφους μόδας όπως ο Bruno Bisang, ο Kristian Schuller, ο Amedeo Turello και ο Settimio Benedusi στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Μόναχο, το Μόντε Κάρλο και άλλες πόλεις της Ευρώπης. Το πάθος της για την φωτογραφία ξεκίνησε από τα εφηβικά της χρόνια, αλλά ήταν τo 2014 στο Παρίσι που ξεκίνησε το όνειρό της. Στα 31 της θεωρείται μία πολλά υποσχόμενη φωτογράφος.

Το ειδύλλιό του ζευγαριού ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου. Ο γάμος αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω του πένθους της οικογένειας Κεδίκογλου, αφού πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ο πατέρας του Σίμου, Βασίλης Κεδίκογλου. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι άτομα από τον επιχειρηματικό χώρο και όχι από την πολιτική σκηνή ενώ δεν πρόκειται να πάνε μήνα του μέλιτος λόγω υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα