Ελεονώρα Μελέτη: Τα stylish looks της εγκυμοσύνης της

Η Ελεονώρα Μελέτη γέννησε πριν από μερικές ημέρες το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής τους φίλης πριν από έναν σχεδόν χρόνο και η πρόταση γάμου από τον θεατρικό παραγωγό έγινε ανήμερα των γενεθλίων της παρουσιάστριας. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Δεκέμβριο στο Δημαρχείο Εκάλης και μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Παρόλο που το ζευγάρι προτιμά να κρατά τις προσωπικές στιγμές και τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η Ελεονώρα έχει μια ατίθαση στάση απέναντι στους κανόνες της σόουμπιζ, το διάστημα της εγκυμοσύνης της έκανε αρκετές εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στιλιστικά. Η παρουσιάστρια ανέκαθεν διατηρούσε τη δική της ξεχωριστή αισθητική και στιλ, στο οποίο φυσικά παρέμεινε πιστή και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Παρά την αλλαγή στην σιλουέτα της δεν δίστασε μάλιστα να πειραματιστεί δημιουργώντας ακόμη πιο stylish looks . Και για του λόγου του αληθές συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο όμορφες εμφανίσεις της Ελεονώρας Μελέτη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

 

3265_ELEONORA_MELETI_19122017(1)Σε εγκαίνια φόρεσε ψηλόμεση γκρι zip cullote, μαύρο ζιβάγκο και pie de poule πανοφώρι, μεταμορφώνοντας το άνετο λουκ της σε απόλυτα κομψό.  4359_ELEONORA_MELETI_29112017(2) Ένα total black σύνολο που αποτελούνταν από μαύρη παντελόνα και πουκάμισο, ανέδειξε με σακάκι κεντημένο από πούλιες, δημιουργώντας ένα απόλυτα in fashion σύνολο που θa μπορούσε να φορέσει και σε οποιαδήποτε άλλη φάση της ζωής της.  

Μια από τις …”αμήχανες” στιγμές της εγκυμοσύνης είναι όταν έρθει η ώρα να “ντυθείς καλά”… δεν υπάρχει ποικιλία στην αγορά… η αγαπημενη μου @lenakatsanidou φρόντισε με την ολόσωμη αυτή φόρμα σε glitter ζερσευ, να με κάνει να αιςθανομαι ανετη κ ασφαλής. Σε μια φάση της ζωής όπου τα κιλά ανεβαίνουν χωρίς να τρως παραπάνω, το σώμα “τετραγωνίζει” κ χάνεται η μέση, το στήθος διπλασιάζεται, τα μπράτσα κάνουν κατακράτηση, είναι σημαντικο να μπορείς να νιώθεις όμορφα μεςα σε ένα ρούχο… ❤️️❤️️❤️️ jumpsuit: @lenakatsanidou Photo credit: @roulamoniaki #pregnant #7monthsprego #dwts6

Μια ακόμη λαμπερή εμφάνιση έκανε φορώντας ολόσωμη φόρμα με glitter ζέρσεϊ που έφτιαξε ειδικά για εκείνη η σχεδιάστρια και φίλη της Λένας Κατσανίδου, τονίζοντας την λεπτή της μέση.

6933_ELEONORA_MELETI_1112018(2)Στην κοπή της πίτας γνωστής παράστασης φόρεσε αθλητικά παπούτσια, ώστε να αντέξει όρθια αρκετή ώρα, τζιν παντελόνι, χοντρό πουλόβερ και πουκάμισο δημιοργώντας, τέλειο layering. Απογείωσε το λουκ της με καμηλό παλτό. Well done Nonoram!

 

Κάπως έτσι, αέρινα (φτερό), γλυκά ( ροζ nude) κ με λάμψη ( glitter υφασμα) κλείνω ένα υπέροχο χορευτικό ταξίδι σε ένα show που έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου… το ταξίδι αυτό το έκανε πιο εύκολο κ πιο απολαυστικό η σχεδιάστρια @lenakatsanidou που κάθε εβδομάδα έβαζε όλη την έμπνευση τη δημιουργικότητα κ το ταλέντο της για να επιμελείται κάθε μου εμφάνιση σε αυτή τη τρυφερή περίοδο… ο @thanosvogiatzis επίσης φρόντιζε με αγάπη κ περίσσιο ταλέντο τα μαλλιά κ το μακιγιάζ μου κάθε φορά δίνοντας κ αλλο χαρακτήρα στην εμφάνιση. Τέλος τα κοσμήματα @kessarisofficial συμπλήρωναν με λάμψη κ φως! Από την άλλη εβδομάδα θα παρακολουθούμε μαζί το show όπως ξέρουμε πάντα… μέσω social!!! @ant1tv …πάντα είναι όμορφα να γυρίζω εκεί απ όπου ξεκίνησα… @dwts_ant1 , @evagelia_aravani @gliagas , @galenavelikova , κύριε κωσταλα, πέρασα φανταστικά μαζί σας! ❤️️❤️️❤️️… #dwts6 #byebye #momtobe #9monthspregnant

Στην τελευταία της εμφάνιση στο Dancing with the stars αποχαιρέτησε το κονό με sparkling φόρεμα με feathers στο πάνω μέρος που κολάκευε την σιλουέτα της.

Την ημέρα των Χριστουγέννων και στα γενέθλια του αγαπημένου της φόρεσε velvet κρουαζέ φόρεμα, μια πολύ σωστή επιλογή για την περίοδο της εγκυμοσύνης και το συνδύασε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Μπορεί να ήταν έγκυος, αλλά η Ελεονώρα δεν έχασε ποτέ την όρεξη της για αθλήματα. Τον Φεβρουάριο, επισκέφτηκε τη λίμνη της Βουλιαγμένης φορώντας ολόσωμο δίχρωμο μαύρο ροζ μαγιό και μαύρα τετράγωνα γυαλιά ηλίου και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα stylish.

Εσάς ποιο ήταν το αγαπημένο σας;

Ακολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα