Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ αλλά όταν γίνει δεν θα σας το πω»

Ο έρωτας, οι αιτίες χωρισμού, οι εκλογές και το ενδεχόμενο του χρόνου να μην έχει εκπομπή στην τηλεόραση, ήταν τα θέματα που πρωταγωνίστησαν σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες της παρουσιάστριας.

Ο έρωτας: «Το Σεπτέμβριο έκανα ένα λάθος, βγήκα και είπα ότι είμαι σε σχέση. Με τον άνθρωπο αυτό χωρίσαμε τέλη Οκτώβρη- αρχές Νοεμβρίου. Ήμουν πέντε μήνες χωρισμένη και διάβαζα ότι ήμουν μαζί του. Τώρα, είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ αλλά όταν γίνει δεν θα σας το πω».

Αιτίες χωρισμού: «Με θλίβει να μην επικοινωνώ με τον άλλον και να μην εισπράττω ξεκάθαρα συναισθήματα».

Τα επαγγελματικά: «Επειδή φέτος, όπως γνωρίζεται, λήγει το συμβόλαιό μου με το Star και αυτό σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ για κάτι άλλο με το κανάλι, έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το γεγονός ότι αν αυτό το κάτι άλλο δεν είναι κοντά σε αυτό που εγώ νιώθω ότι θα με εκφράσει και θα με καλύψει, τότε μπορεί να μην κάνω τηλεόραση. Δεν θα αποδεχτώ μια πρόταση μόνο και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Την επόμενη σεζόν μπορεί να μην κάνω τηλεόραση και να καθίσω σπίτι μου».

Οι εκλογές: «Μακάρι να είχε βρεθεί αντικαταστάτρια, ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει για 20 μέρες που έπρεπε να λείψω αναγκαστικά για τις εκλογές, ώστε και η εκπομπή να μην κοπεί και εγώ να μπορώ μετά να επιστρέψω στη θέση μου μέχρι τον Ιούλιο», τόνισε στο Hello η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια ματιά εδώ: Πώς αντέδρασε η Μπαλατσινού στα σχόλια της Μενεγάκη όσον αφορά στη νονά Τζένη;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα