Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τις απειλές που δέχθηκε από τη σύντροφο Έλληνα παρουσιαστή, που είχαν ως αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκανε η Ελεονώρα Μελέτη.

Κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής με τον Μάνο Μαγιάτη στον Party Fm, η παρουσιάστρια ανέφερε πως «έχω υπάρξει θύμα απανωτής παρενόχλησης. Μιλάμε τρομερή! Ήμουν στο Alter, το 2003. Με έπαιρνε μια κοπέλα και με απειλούσε ότι αν συνεχίσω να έχω σχέση με τον άντρα της θα μου έκανε κακό. Η κοπέλα ήτα ψυχασθενής. Με έπαιρνε σε κάτι ώρες τραγικές. Μιλάμε θράσος!».

«Απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί αυτή με απειλούσε. Αυτή με έπαιρνε από απόκρυψη, αλλά και έστελνε sms όχι από το τηλέφωνο το κανονικό της», συνέχισε η Ελεονώρα, ενώ αποκάλυψε και την κατάληξη της υπόθεσης: «εντοπίστηκε και ήταν η σύντροφος πολύ γνωστού παρουσιαστή, που νόμιζε ότι εγώ βγαίνω με τον άντρα της! Που αν σου πω ποιος ήταν ο άντρας της… Σ’ εσένα off the record θα το πω, αλλά δεν μπορώ να το πω στο ραδιόφωνο τώρα. Την βρήκε η αστυνομία και την πήρε τηλέφωνο και την μάλωσε. Μετά το έκοψε».

Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα