Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση δύο μήνες μετά τη γέννα

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση δύο μήνες μετά την γέννηση της κόρης για την  παράσταση Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης στο Θέατρο Αθηνά. Η παρουσιάστρια, που συνοδευόταν από τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη, έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ και μεταξύ άλλων μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. «Είναι πολύ όμορφα με το μωρό. Είναι μαγικό, υπέροχο. Θηλάζω όσο μπορώ, αυτό είναι πολύ προσωπικό. Βάζω στόχο κάθε βδομάδα. Το βράδυ ξυπνάμε και οι δυο. Ο Θοδωρής με στηρίζει πάρα πολύ. Έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά μου έχουν μείνει 4 από πριν».

Αξίζει να σημειώσουμε πως πράγματι η σιλουέτα της φαίνεται να έχει επανέλθει κανονικά και τίποτα δεν μαρτυρά πως έχει γεννήσει μόλις δυο μήνες πριν. Η ίδια φόρεσε κρουαζέ πουά φόρεμα με λουλούδια που τονίζει τη λεπτή της μέση και είναι της αγαπημένης της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου.

Όσο για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια όταν ρωτήθηκε απάντησε: «Καλό είναι που ακούγεται το όνομα μου για την επιστροφή μου στην τηλεόραση». Η ίδια πάντως δείχνει ήρεμη και χαλαρή να απολαμβάνει τις πρωτόγνωρες στιγμές με το μωρό της. Φροντίζει βέβαια να κρατάει ενήμερους τους θαυμαστές της μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας και φωτογραφίες της μικρής της κόρης που πρόκειται να πάρει το όνομα της πεθεράς της, Αλεξάνδρα. Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας μωρουδιακά ποστ της Ελεονώρας μετά τη γέννα, ελπίζοντας να επιστρέψει τηλεοπτικά από Σεπτέμβρη, διότι ήδη μας έχει λείψει ο αυθεντικός της χαρακτήρας.

Sssshhhh…. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Current situation…????????#babygirl #babyalexandra #firstrainofherlife #moodysunday #cradle #thebabycity @thebabycity Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Παρακαλώ… με ακούτε? Έχουμε χαρές:!!! Σήμερα η #babyalexandra γίνεται ενός μηνός.????????✌️️✌️️✌️️???????????!!!Κ σήμερα γιορτάζω κ γω για πρώτη φορά τη γιορτή της μητέρας! ????Μια ακόμα αφορμή για δώρα!!! Yeahhhhhh!!!! Να εδώ ανοίγουμε τα παιχνίδια μας, πολλά κ πολύχρωμα κ μελωδικά !!!! Χαμοοος θα γίνει κ μεςα στη κούνια κ απ έξω κ από πάνω!!!! Ευχαριστούμε πολύ #fisherprice !!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!! Να χαίρονται τα λουλούδια τους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα