Ελεονώρα Μελέτη: «Δέχομαι αρκετές φιλοφρονήσεις. Για κάποιο λόγο υπάρχουν άνδρες που βρίσκουν πάνω μου κάτι νόστιμο»

Για τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει και αφήνει πάνω της τα σημάδια του και για το πώς νιώθει που δέχεται φιλοφρονήσεις από τον ανδρικό πληθυσμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Κάπου διάβασα ότι αυτός που έχει μάθει να βλέπει παντού και πάντα την ομορφιά, δεν γερνάει ποτέ. Κι είναι αλήθεια. Νιώθω πιο όμορφη, πιο θελκτική, πιο σέξι και πιο συνειδητοποιημένη σήμερα από ότι ήμουν στα 24 μου. Αισθάνομαι ότι όσο περνάνε τα χρόνια, βελτιώνομαι σε όλα τα επίπεδα», τόνισε στο Hello.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Καλώς ή κακώς ως γυναίκα δέχομαι αρκετές φιλοφρονήσεις. Για κάποιο λόγο υπάρχουν αρκετοί άνδρες που βρίσκουν πάνω μου κάτι νόστιμο. Όχι απαραίτητα γιατί είμαι η πιο ωραία ή η πιο νέα που έχουν συναντήσει στη ζωή τους, αλλά νομίζω ότι τους κερδίζει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μου. Αυτό μου αρέσει γιατί με κάνει να νιώθω ξεχωριστή ως γυναίκα. Ποτέ δεν βασίστηκα στο παρουσιαστικό μου και αυτό οφείλεται στη μητέρα μου, η οποία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έλεγε ότι ναι μεν η ομορφιά υπάρχει και είναι αυταπόδειχτη αλλά φεύγει, γι’ αυτό και πρέπει να δουλέψεις και να φτιάξεις αυτό που θα μείνει».

Μια ματιά εδώ: Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες του μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια για το τρίτο J2US, από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα