Ελεονώρα Μελέτη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα την ξαναδούμε αποκαλυπτικά ντυμένη

Σε εκ βαθέων εξομολογήσεις προχώρησε η Ελονώρα Μελέτη το μεσημέρι της Τρίτης, οπότε και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εκτός από την εγκυμοσύνη της, τον επικείμενο γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Όταν η οικοδέσποινα της επεσήμανε πως πλέον έχει αλλάξει στυλ ντυσίματος και δεν την έχει δει να φοράει ντεκολτέ, η Ελεονώρα ήταν αποκαλυπτική: «και δεν θα με ξαναδείτε! Έχω πέντε-έξι ζιβάγκο και έτσι βγάζω τη σεζόν, δεν ασχολούμαι με το styling και τα λοιπά. Όταν είχα να πάω κάπου, ήξερα ότι θα έχω τη βοήθεια των συνεργατών μου, δεν με ενδιέφερε να δείξω πλάτη ή στήθος. Όταν ντυνόμουν τηλεοπτικά, όχι ότι δεν είχα άποψη, αλλά ό,τι ερχόταν στην κρεμάστρα το φορούσα».
«Είναι συντηρητικός ο άντρας μου και παραδοσιακός, αλλά αυτό δεν με νοιάζει!», συνέχισε η παρουσιάστρια, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο δεν θα την ξαναδούμε αποκαλυπτικά ντυμένη. Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελεονώρα: Peoplegreece.com
]]>

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Tags:
lurpak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα