Eλεονώρα Μελέτη: Αυτό που την έκανε να χάσει τον ύπνο της και το «πάγωμα» των καλλιστείων του Epsilon

Eλεονώρα Μελέτη είναι στην καλύτερη φάση της και δεν το κρύβει. Τι είπε στο People για όλα τα νέα της δεδομένα, όπως μας πληροφορεί το Peoplegreece.com.

Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή για εσένα στο hashtag, δεδομένου πως τα ρεπορτάζ είχαν βιωματικό χαρακτήρα;

Τα βιωματικά για μένα δεν είχαν τη μεγαλύτερη αξία. Περισσότερο με σόκαραν οι συνεντεύξεις που έκανα με ανθρώπους. Τα βιωματικά όσο και να μπαίνεις στο πετσί του ρόλου, είναι ρόλος. Δεν υπήρξα ποτέ πόρνη στ’ αλήθεια, δεν υπήρξα ποτέ pole dancer στ’ αλήθεια, δεν υπήρξα ποτέ χρήστης κάνναβης. Υπήρξαν, όμως, συνεντεύξεις που με ταρακούνησαν, όπως η συνέντευξη με την Κικί Τσακίρη που πάσχει από ALS και με τους ανθρώπους που περιμένουν μόσχευμα.

Υπήρξε εκπομπή που σε έκανε να χάσεις τον ύπνο σου;

Η #ευθανασία ήταν μια εκπομπή που με έκανε να κλαίω συνέχεια επί μία εβδομάδα. Είχα τουμπανιάσει.

Στιγμή που φοβήθηκες υπήρξε;

Εκεί που φοβήθηκα έκλεισα την κάμερα. Στο γύρισμα με την ινδική κάνναβη όταν κατάλαβα πως δεν έχω πια τον έλεγχο του εαυτού μου είπα καληνύχτα σας.

eleonora meleti people 105 (4)

Κάποιοι σχολίασαν πως υπήρχε πολύ έντονο το κομμάτι της προσωπικής προβολής χάριν του βιωματικού ρεπορτάζ;

Υπήρξαν και κάποια επεισόδιο που δυστυχώς δεν μας βγήκαν βιωματικά. Δεν θεωρώ πως είναι τυχαίο πως τα βιωματικά είναι αυτά που πήγαν καλύτερα σε τηλεθέαση. Τώρα για το κομμάτι της προσωπικής προβολής, θεωρώ πως είχα πολύ περισσότερη προβολή στις προηγούμενες εκπομπές που έκανα. Έχω κάνει, καλώς ή κακώς, για 10 χρόνια τρεις διαφορετικές, καθημερινές 3ωρες εκπομπές με εμένα στον αέρα να μιλώ, να αλαλιάζω και να σχολιάζω. Αυτό ναι, είναι προβολή.

Τι feedback πήρες για το hashtag;

Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην μου πει φέτος για την εκπομπή. Όπου κι αν πήγαινα, άκουγα πόσο ωραία και καλοδουλεμένη είναι. Υπήρξαν και περιστατικά που ερχόντουσαν άνθρωποι και μου έλεγαν «δεν σε συμπαθούσαμε πριν, δεν μας άρεσαν οι εκπομπές που έκανες, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη δούμε το hashtag». Έχει φανατικούς οπαδούς και το βλέπεις και από τα social media. Και εμπορικά πήγε πολύ καλά. Το επεισόδιο ήταν μίνιμουμ 50 λεπτά, μάξιμουμ 120 και είχε 42-47 διαφημίσεις σε κάθε επεισόδιο και με μεγάλους χορηγούς. Μπορεί να μην έπιανε 50% γιατί σε κάποιες περιπτώσεις έτσι κρίνεται η επιτυχία, αλλά για τη δυναμική του καναλιού, πήγε πολύ καλά.

Του χρόνου θα συνεχιστεί;

Επειδή το hashtag είναι δικό μου παιδί, μου έχουν δώσει το ελεύθερο να κάνω ότι θέλω με την εκπομπή, απλά μου έχουν ζητήσει μια φόρμουλα για να προβάλλεται πιο συχνά. Το δουλεύουμε για να δούμε πως μπορεί και αν μπορεί να γίνει, γιατί από τότε που ξεκίνησε το δελτίο έχουμε ζοριστεί πολύ.

Το δελτίο μέχρι σήμερα σε ικανοποιεί; Πόσο εύκολο είναι να στέκεσαι απέναντι σε δελτία μεγάλων καναλιών με πολύ διαφορετικά μπάτζετ;

Θεωρώ πως είναι πολύ αξιοπρεπής η δουλειά μας. Δεν πάει καθόλου άσχημα σε τηλεθέαση. Από την 1ηΜαρτίου που αναλάβαμε μέχρι και σήμερα έχει τριπλασιαστεί το σύνολο τηλεθέασης.

Δεδομένης της τεταμένης οικονομικής και πολιτικής κατάστασης στη χώρα που δημιουργεί μια αβεβαιότητα, τι εκτιμάς πως θα συμβεί στους επόμενους μήνες;

Το τι θα γίνει στη χώρα δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι που διαχειρίζονται και διαπραγματεύονται την τύχη μας κι αυτό είναι άσχημο γιατί εντείνει την αίσθηση μιας γενικότερης ανασφάλειας, όχι μόνο μέσα στη χώρα, αλλά και στην εικόνα που δίνουμε στους δανειστές. Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη λαϊκή εντολή να μας εκπροσωπούν.

eleonora meleti people 105 (3)

Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι ο πιο πολυσυζητημένος υπουργός των τελευταίων μηνών. Όλο αυτό το suigeneris θεωρείς πως έκανε καλό;

Δεν θέλω να προσωποποιήσω την απάντηση. Δεν συμφωνώ με την επικοινωνιακή πολιτική αρκετών ανθρώπων που βρίσκονται στην κυβέρνηση αυτή τη στιγμή. Θεωρώ πως είναι μια εποχή που πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και στις πράξεις και στις δηλώσεις, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσηλωμένοι σε αυτό που έχουμε να φέρουμε εις πέρας. Επικοινωνιακά υπήρχαν δηλώσεις και δράσεις οι οποίες με προβλημάτισαν, δεν ήταν της δικής μου οπτικής.

Η διένεξή σου στο δελτίο με την Ραχήλ Μακρή συζητήθηκε πολύ…

Δέχτηκα μια επίθεση ως παρουσιάστρια του δελτίου από μία πολιτικό για φωτογραφήσεις lifestyle που εγώ ως παρουσιάστρια μπορεί να είναι και μέρος της δουλειάς μου να κάνω. Η δουλειά μου δεν είναι να εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό. Ρώτησα μια πολιτικό αν είναι σωστό -σε μια περίοδο που είμαστε στο επίκεντρο των γεγονότων και που μας κράζει όλος ο κόσμος γιατί χρωστάμε- να φωτογραφίζεται με καπέλα σε πολυτελή ξενοδοχεία, αγναντεύοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Η απάντηση που πήρα ήταν «κάνω ότι θέλω». Δεν θεωρώ πως ήταν σοβαρό επιχείρημα. Ενδεχομένως όταν εκπροσωπείς τον ελληνικό λαό, δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, ειδικά στη δεδομένη χρονική περίοδο. Στις πεποιθήσεις μου μπορεί να μην είμαι αριστερή, όμως στον τρόπο που διάγω τη ζωή μου όταν κλείνουν τα φώτα και επιστρέφω τα δανεικά ρούχα στους χορηγούς και τους στυλίστες, ο τρόπος ζωής μου είναι πολύ πιο «αριστερός» από το life style ζωής που παρουσιάζεται από αμιγώς αριστερά στελέχη.

Είχε βγει ανακοίνωση πως θα παρουσιάσεις τα καλλιστεία στη Μύκονο στις 12 Ιουλίου, αλλά το projectέχει «παγώσει». Τι έχει συμβεί;

Iσχύει αυτό, αλλά δεν γνωρίζω καθόλου το παρασκήνιο. Και εγώ ρώτησα τι θα γίνει για να δω τι θα κάνω, αν θα ψάξω ρούχα και μου είπαν πως έχει παγώσει, αλλά δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο.

Το ότι έχεις στραφεί σε άλλου τύπου δημοσιογραφία δεν σε προβλημάτισε στο να παρουσιάσεις καλλιστεία;

Όχι. Δεν βάζω ταμπέλες σε αυτά τα πράγματα. Δεν με προβλημάτισε καθόλου, δεν το σκέφτηκα καν.

Γράφτηκε πως θα σε βλέπουμε του χρόνου σε καθημερινή βάση και εκτός δελτίου. Τι να περιμένουμε;

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορώ να κάνω και καθημερινό και hashtag και δελτίο. Η αλήθεια είναι πως συζητάμε πολλά. Υπάρχει μια απόφαση που λέει πως τα κεντρικά δελτία θα γίνουν όλα ημίωρα και θα παίζουν την ίδια ώρα και αν γίνει αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα με ενδιαφέρει. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν πρώτα για να δούμε τι και πώς για του χρόνου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται σε φόρμα

Η δημόσια καταγγελία της Ελεονώρας Μελέτη με στοιχεία και ονόματα: «Αυτός με παρενοχλεί σεξουαλικά, ρατσιστικά και χυδαία»

Eλεονώρα Μελέτη: Aποκαλύπτει με ποιον μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες της ερωτικής της ζωής!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα