Ελένη Τσολάκη: Ο λόγος που πρέπει να φορά συχνότερα girly outfits!

Ελένη Τσολάκη: Ο λόγος που πρέπει να φορά συχνότερα girly outfits!

Η Ελένη Τσολάκη μας απασχολεί στιλιστικά πολύ συχνά τελευταία και τις περισσότερες φορές αποσπώντας μας τα θετικότερα σχόλια! Από την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα, μέχρι να ξεχωρίσει σαν το χαμογελαστό κορίτσι του καιρού που ανυπομονούσαμε να μας φτιάξει τη διάθεση κάθε πρωί έχουν αλλάξει πολλά! Αν και πάντα είχε ένα δικό της ξεχωριστό στιλ, η αλήθεια είναι πως από τότε που ανέλαβε χρέη κεντρικής παρουσιάστριας, κατάφερε να βρει ακόμη περισσότερο τι της ταιριάζει και να απογειώσει τα look της!

Μάλιστα, τελευταία μοιάζει να αναδεικνύει συχνότερα τον πιο girly εαυτό της, μία πλευρά που ίσως παλαιότερα δεν βλέπαμε τόσο. Το τελευταίο της look βέβαια δεν άργησε να κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το είδαμε! Πρόκειται για την παρακάτω εμφάνιση, που όπως φαίνεται άρεσε και στις τηλεθεάτριες της εκπομπής της, «Τι λέει»:

 

Η παρουσιάστρια ποζάρει με πολλή άνεση και μας δείχνει πως δεν χρειάζονται πολλά για να είστε ένα ultra stylish κορίτσι! Μάλιστα, η ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει φορώντας αρκετά basic κομμάτια, τα οποία όμως συνδύασε άψογα μεταξύ τους και κατέληξε να θυμίζει κορίτσι από editorial.

Συγκεκριμένα, έβαλε μία μαύρη φούστα με πολύ fancy ύφος που αποτελείται από 3 layers και είναι σε mini μήκος, αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της! Από πάνω δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια, μιας και προτίμησε να την συνδυάσει με το πιοbasic top όλων των εποχών, που πίνουμε νερό στο όνομά του: Ένα λευκό T-shirt! Μάλιστα, και στα παπούτσια κινήθηκε στην ίδια λογική επιλέγοντας ένα ζευγάρι από μαύρες μπότες, ενώ μοναδικά αξεσουάρ είναι μία λεπτή μαύρη ζώνη και το ρολόι της! Δεν υπάρχουν λοιπόν δικαιολογίες για να μην είμαστε και εμείς fashionista, διαθέτοντας απλά και minimal κομμάτια, αρκεί να μας ταιριάζουν και να γνωρίζουμε πώς να τα συνδιάζουμε!

Εσάς πώς σας φάνηκε;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα