Eλένη Τσολάκη: H μόδα, η διατροφή και τα μυστικά ομορφιάς

Όλες οι γυναίκες που περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους, έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς. Έτσι και η Ελένη Τσολάκη,η οποία σε κάθε της εμφάνισή της, δείχνει πιο δροσερή και λαμπερή.

Το κορίτσι του «Happy Day» σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You, αποκάλυψε μερικά από τα «μυστικά» ομορφιάς, διατροφής και styling.

«Μου αρέσει πολύ η μόδα. Γενικώς όμως προτιμώ να φοράω ρούχα που με κάνουν να αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτά. Χαλαρά και άνετα».

Όσον αφορά στη σχέση της με το μακιγιάζ, τόνισε: «Όταν μου το κάνουν οι άλλοι πολύ καλή. Όταν χρειάζεται να το κάνω μόνη μου πάρα πολύ κακή. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας προσπαθώ να είμαι βαμμένη» καθώς εξηγεί η όμορφη παρουσιάστρια.

Παράλληλα αποκάλυψε τη θέση που παίρνει στο κεφάλαιο: Υγιεινή Διατροφή: «Γενικά προσέχω πολύ. Αποφεύγω να τρώω απ’ έξω ή προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν που είναι υγιεινές επιλογές. Είναι κάτι στο οποίο έχω συνηθίσει από μικρή, δεν με πιέζει. Το κάνω γιατί το θέλω».

Τέλος υπογράμμισε πως το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει είναι το ντεμακιγιάζ:«Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, που απαιτεί βαρύ καθημερινό βάψιμο. Πέρα από αυτό δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο. Τα βασικά, ότι κάνουμε όλες μας».

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Happy Day: Η απουσία του Αναδιώτη και η αδιαθεσία της Τσιμτσιλή

Ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη: Σε ποιο κανάλι θα πάει και τι θα κάνει

Τηλε-αλλάγες: Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο Mega

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα