Ελένη Μενεγάκη vs. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποια φόρεσε τα ψηλοτάκουνα βελούδινα πέδιλα καλύτερα;

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της εταιρίας Sante έχουν εδώ και αρκετό καιρό κάνει θραύση στις A-List celebrities, προσθέτοντας μια άμεση ένεση αιθέριας και σέξι γοητείας στις εμφανίσεις τους. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα ψηλοτάκουνα βελούδινα πέδιλα. Η παρουσιάστρια, συνδύασε τα midnight blue Sante με μίνι φούστα στο χρώμα της πούδρας και με ίδιο χρωματικά με τα παπούτσια τοπ σε ένα styling που επιμελήθηκε η Γεωργία Παντελέ.

Πολύ πριν την Κωνσταντίνα, με τα ίδια παπούτσια αλλά σε διαφορετικό χρώμα, είδαμε την Ελένη Μενεγάκη. Με τη βοήθεια της Τζώρτζιας Συναχερή που επιμελείται τα looks της στην εκπομπή, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα τοπ Μax Μara το οποίο συνδύασε με παντελόνι σε 70s γραμμή του brand Twenty-29. To look ολοκλήρωσε με τα -so hot right now-Sante μπορντό πέδιλα.
Όσο για το ποια τα φόρεσε καλύτερα; Αυτή τη φορά θα διαλέξουμε την Ελένη διότι μας άρεσε η φιλοσοφία του ντυσίματος και ο συνδυασμός σέξι παπουτσιού με παντελόνι. Διαβάστε ακόμη:  Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα