Ελένη Μενεγάκη: Το video με τα πυροτεχνήματα από τις Σπέτσες!


Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έβαλε στόχο αυτούς τους μήνες να επισκεφθεί όσα περισσότερα μέρη της Ελλάδας μπορεί- και πολύ καλά έκανε. Μάλιστα, το Καλοκαίρι της πήρε μία παράταση με την ίδια να βιώνει το απόλυτο «Endless Summer», σε μία χώρα που εξ’ ορισμού έχει τόσα νησιά να εξερευνήσει κανείς.

Ενώ λοιπόν παλαιότερα ήταν πολύ πιο φειδωλή στα posts της και ελάχιστες φορές κοινοποιούσε κάποια πιο προσωπική φωτογραφία, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και εμείς το απολαμβάνουμε. Ούσα πιο active από ποτέ στα social media της, δεν ήταν λίγες οι φορές που μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα των ταξιδιών της, απλές καθημερινές εικόνες με τα παιδιά της και γενικά ήταν μία «Ελένη» που μας αρέσει πολύ να βλέπουμε. Πρόκειται άλλωστε για τον λόγο για τον οποίο εξ΄αρχής την αγαπήσαμε τόσο: Η αμεσότητά της και η οικειότητα που εκπέμπει.

Ποιο νησί εξερευνά όμως τώρα; Αυτήν την φορά βρίσκεται στις Σπέτσες, καθώς η είσοδος στο Φθινόπωρο δεν αποτελεί αρκετά καλή αφορμή για να επιστρέψει στην Αθήνα. Άλλωστε, οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι από τις ιδανικότερες περιόδους διακοπών και ήταν κρίμα να αφήσει τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Μάλιστα, χθες το βράδυ παρακολούθησε την Αρμάτα, το γνωστότερο έθιμο του νησιού. Πρόκειται για την αναπαράσταση της Ναυμαχίας των Σπετσών που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 1822. Δείτε το video που ανάρτησε στο Instagram της από το πανέμορφο νησί, στο οποίο απεικονίζονται πυροτεχνήματα, με τους ακολούθους της να σπεύδουν να σχολιάσουν και να πατήσουν like στην αγαπημένη τους παρουσιάστρια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Eleni … Σπέτσες #spetses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα