Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο της πρόβλημα και όλα όσα δεν αντέχει στην εκπομπή

 

Δύο μήνες πέρασαν από τότε που η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και, ήδη, έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Πριν από είκοσι περίπου ημέρες, όταν επέστρεψε και πάλι στα τηλεοπτικά της καθήκοντα ήταν φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη.

Σήμερα η ίδια ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να χάσει και τα υπόλοιπα κιλά που της απομένουν. Διαδικασία που γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη αφού στην κουζίνα της εκπομπής Ελένη είναι γνωστό πως γίνεται καθημερινά ένα μεγάλο πάρτι και υπάρχει οργασμός γεύσεων και μυρωδιών. Για έναν άνθρωπο που κάνει δίαιτα και μάλιστα αυστηρή αυτό είναι πολύ “επώδυνο”.

Στην έναρξη της εκπομπής της, πέρασε από την κουζίνα του πλατό και είπε: «Καλησπέρα στον φίλο μου!», είπε στον μάγειρα που φιλοξένησε και συμπλήρωσε όταν έμαθε την συνταγή εκμέκ με παγωτό: «Ωχ, ωχ, αυτό μου αρέσει πολύ! Εγώ δε θα ολοκληρώσω τη δίαιτα ποτέ! Το τελευταίο διάστημα δε μπαίνω καθόλου στη κουζίνα, το πα στο Βασίλη (Καλλίδη). Του είπα δε γίνεται καλέ μου, έχω τινάξει τη δίαιτα στον αέρα. Θα είμαι εκ του μακρόθεν, από μακριά. Θα σου στείλω τα αγόρια μου, γιατί δεν έχω το λίγο, μου λείπει το μέτρο που χρειάζεται!», ανέφερε σχετικά.

Ενώ έστειλε και μήνυμα στον προσωπικό της διαιτολόγο, Ηλία Σακκά για να του εξηγήσει πως δεν φταίει εκείνη για τα κιλά που παραμένουν αλλά οι… συνθήκες!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά, on air, για τον μπαμπά Μάκη Παντζόπουλο

Έκπληξη! Η Ελένη Μενεγάκη τηλεφώνησε στην εκπομπή και έδωσε οδηγίες για την επιστροφή της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα