Ελένη Μενεγάκη: Το μεγαλύτερο μυστικό του μακιγιάζ της και τα τιπς ομορφιάς της

Το Peoplegreece αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της αγαπημένης παρουσιάστριας του ελληνικού κοινού.

Λαμπερή μέσα σε εντυπωσιακό φόρεμα Zinas, τη Δευτέρα 11 Μαΐου, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένη, μια επιστροφή πολυαναμενόμενη, που τρέλανε τα μηχανάκια της AGB. «Φέτος ήταν μια αλλιώτικη χρονιά από τις προηγούμενες για εμένα» είπε στο κοινό που περίμενε με αγωνία να την ξαναδεί, 41 μέρες μετά τη γέννηση της κορούλας τους με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο. «Φέτος η αγωνία μου ήταν πιο μεγάλη από οποιαδήποτε φορά στη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Εσείς ξέρετε πάρα πολύ καλά, όπως ξέρατε από την αρχή. Πραγματικά σας ευχαριστώ που ποτέ δεν με φέρατε σε δύσκολη θέση. Ποτέ! Όπου και να με συναντήσατε! Όλοι ξέρατε ότι, ειδικά φέτος, εγώ χρειαζόμουν τη δικιά σας θετική διάθεση, τη δικιά σας ενέργεια, τη δικιά σας αγάπη, γιατί η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα» δήλωσε συγκινημένη η μεγαλύτερη σταρ που έχει γεννηθεί μέσα από την ιδιωτική τηλεόραση, ενώ έλαμπε από ευτυχία που πλέον στο σπίτι της έχει τέσσερα παιδιά διαφορετικών ηλικιών, σχολιάζοντας πως το φετινό της καλοκαίρι θα είναι τέλειο. «Έχω βέβαια βοήθεια πατρική. Την πιο σημαντική! Να τα λέμε κι αυτά. Μπράβο στους μπαμπάδες που συμμετέχουν με αγάπη και όχι με το ζόρι» είπε δίνοντας και δημοσίως τα εύσημα στον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο.
Σε μια τρυφερή φάση, η Ελένη Μενεγάκη, η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρουσία εδώ και είκοσι χρόνια, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ιδανικό εξώφυλλο για το Beautiful Peopleτεύχος μας, καθώς, πέρα από την αδιαμφισβήτητα καθηλωτική ομορφιά της, ζει την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής της, έχοντας μεγαλώσει την οικογένειά της, η οποία πάντα ήταν η Νο1 προτεραιότητά της. Φέτος είναι η χρονιά της Ελένης…

Beautiful Secrets
Το People, μιλώντας με στενούς συνεργάτες της, έμαθε τα μυστικά ομορφιάς της γυναίκας που ό,τι και να επιλέξει για το μακιγιάζ, το χτένισμα ή την γκαρνταρόμπα της γίνεται αμέσως μόδα.

274799

 

Mαλλιά

«Η Ελένη, τον τελευταίο καιρό, έχει υιοθετήσει ένα μήκος μαλλιών λίγο πιο κάτω από τους ώμους, που είναι πολύ ανάλαφρο, αλλά και βολικό και στην καθημερινότητα και την περιποίησή τους» μας λέει ο hair expert Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος συνεργάζεται μαζί της εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. «Για να διατηρούμε αυτό το μήκος, κάθε ενάμιση με δύο μήνες καθαρίζουμε τις άκρες και κάνουμε ένα ελαφρύ φιλάρισμα» εξηγεί. «Η Ελένη περιποιείται πολύ σωστά τα μαλλιά της. Πάντα μετά το λούσιμο βάζει μάσκα ενυδάτωσης και τα ξεμπλέξει πολύ προσεκτικά, για να μη σπάνε. Εγώ με τη σειρά μου, στο χτένισμα, χρησιμοποιώ σιλικόνη και μετάξι, για να τα κρατώ ενυδατωμένα και λαμπερά». Το πιο εξτρίμ hair style που έχουν κάνει στα χρόνια της συνεργασίας τους ήταν για το εξώφυλλο του περιοδικού Nitro, ένα big hair look, με πολύ όγκο, που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. «Γενικά, στην Ελένη δεν αρέσει ο πολύς όγκος στα μαλλιά. Δεν της αρέσουν επίσης τα πολύ σγουρά ή τα πολύ “στημένα” hair styles επάνω της. Θέλει τα μαλλιά να έχουν κίνηση, όπως, για παράδειγμα, με ελαφρούς κυματισμούς, που τα κάνουν να δείχνουν ανάλαφρα και ελεύθερα». Ένα άλλο στιλ που αγαπά είναι τα μαλλιά πιασμένα επάνω. «Της αρέσουν τα updos, πάντα επιμελώς ατημέλητα, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε και κάποιο αξεσουάρ μαλλιών, όπως ένα λουλούδι ή μια κορδέλα, αλλά όχι απαραίτητα». Όπως εξηγεί: «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που αφήνεται και της αρέσει να δοκιμάζει διάφορα χτενίσματα. Είναι πολύ δεκτική στις δοκιμές. Εγώ πάλι, ως κομμωτής, θεωρώ πως της πάνε όλα τα στιλ μαλλιών, γιατί έχει συγκλονιστικό πρόσωπο και ιδανικό bone structure. Όσον αφορά στο χρώμα, έχει αλλάξει αρκετές αποχρώσεις ξανθού, αλλά πάντα βαδίζει στο ξανθό και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι το ιδανικό χρώμα για εκείνη. Όσον αφορά στις επιλογές haircut και χτενισμάτων, τα τελευταία χρόνια έχει μιαnatural διάθεση που της πηγαίνει πολύ».

IMG7797

Μακιγιάζ

«To σήμα-κατατεθέν του μακιγιάζ της είναι το λευκό μολύβι μέσα στο μάτι, που τον τελευταίο καιρό έχουμε αντικαταστήσει με μπεζ, για πιο φυσικό και εξίσου λαμπερό αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο στο μακιγιάζ της, όπως και το έντονο ρουζ, που χαρίζει χρώμα υγείας στα ζυγωματικά της» μας λέει η make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου, που επιμελείται το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή. «Συνήθως χρησιμοποιούμε ρουζ σε έντονο ροζ χρώμα, το οποίο πηγαίνει υπέροχα στην επιδερμίδα της. Ακόμα και το καλοκαίρι, μπορεί να βάλουμε και τερακότα, αλλά το ρουζ παραμένει ροζ. Δεν της αρέσουν οι μουντές ή θαμπές αποχρώσεις» εξηγεί. «Εδώ και πολύ καιρό, για τα μάτια της προτιμά το καθαρό μακιγιάζ, με διακριτικό eyeliner που δημιουργεί γατίσιο βλέμμα και αναδεικνύει τα υπέροχα μάτια της, και έντονες, γυριστές βλεφαρίδες. Στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποιούμε μόνο μάσκαρα, σχεδόν ποτέ μολύβι, παρά μόνο για πιο βραδινές εμφανίσεις. Η Ελένη σπάνια φορά έντονες σκιές. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε κάτι πολύ διακριτικό, απλά για να δώσουμε λάμψη στο “καπάκι” του ματιού. Της αρέσει η λάμψη στο βλέμμα, αλλά όχι οι σκούρες, βαριές σκιές». Όσο για το κραγιόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει πάντα ανάλογα με τη διάθεση. «Φέτος το χειμώνα φόρεσε πολύ το κόκκινο, όπως και το φούξια. Δεν αγαπά τα μουντά χρώματα επάνω της, ούτε και το nude κραγιόν. Τελευταία, επιλέγουμε κραγιόν σε χαρακτηριστικόbaby pink, ένα από τα πιο αγαπημένα της χρώματα. Το καλοκαίρι συχνά φορά και μια πολύ φωτεινή πορτοκαλί-ροζ απόχρωση, με ματ αποτέλεσμα. Δεν της αρέσουν τα κραγιόν μακράς διαρκείας που στεγνώνουν τα χείλη, προτιμά μαλακά και ενυδατικά κραγιόν, ενώ αγαπά πολύ τα gloss».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησαν οι selfies: Η Ελένη Μενεγάκη κάνει ηλιοθεραπεία και τα social media «παίρνουν φωτιά»

Η Ελένη επέστρεψε πιο αδύνατη από ποτέ: Η συγκινητική εξομολόγηση στους τηλεθεατές

Ελένη Μενεγάκη: Η «ανακωχή» με τη Μακρή Λυμπέρη, οι εξηγήσεις του Καβατζίκη και οι φωνές του Λιάγκα στο «Πρωινό» – «Να λέτε αλήθειες στον κόσμο»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα