Ελένη Μενεγάκη: Το αγαπημένο της χτένισμα αυτή τη σεζόν!

Ελένη Μενεγάκη: Το αγαπημένο της χτένισμα αυτή τη σεζόν!

Η Ελένη Μενεγάκη σε όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε, μας έχει χαρίσει υπέροχα beauty looks. Χτενίσματα που τρέχαμε να αντιγράψουμε και μακιγιάζ που γίνονταν η απόλυτη τάση σε λίγες μόνο ώρες, είναι όλα αποτελέσματα του χαρίσματος που έχει να αναδεικνύει ό,τι αποφασίσει πως της αρέσει!

Στα τόσα χρόνια τηλεοπτικής καριέρας λοιπόν, την θυμόμαστε να κάνει πάρα πολλά updos καθώς ο αγαπημένος της κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης είναι expert σε αυτά. Συνήθως διακοσμημένο και με κάποιο αξεσουάρ μαλλιών, όπως λουλούδια και κορδέλες, αναδείκνυαν τον girly χαρακτήρα που την καθιέρωσε και στο κοινό της.

Φέτος όμως, παρατηρούμε μία ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο hairlook, το οποίο και προτιμά σε κάθε σχεδόν εκπομπή της, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Είναι ένα φυσικό wavy look με επιμελώς ατιμέλητο αέρα, που της πηγαίνει πολύ.

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni • μπλουζα #helmutlang #atticaofficial, #παντελονα #mirodesigners, πεδιλα #nakshoes • #style #fashion #lookoftoday #70s #stylegirl #womanwithstyle Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni φόρεμα animal print #saltwater_gr #atticaofficial γόβες #stevemadden #fashion #fashionblogger #lookoftheday #style #fashionista #dresses Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Get the look: Θέλετε να αντιγράψετε το παραπάνω χτένισμα? Δεν έχετε παρά να κάνετε κανονικά τις μπούκλες σας με το ψαλίδι και μετά να τις «ανοίξετε» με κάποια χτένα, για να είναι πιο φυσικές και όχι τόσο στιλιζαρισμένες!

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα