Ελένη Μενεγάκη: Τι συνέβη όταν ο γιος της Άγγελος την επισκέφτηκε στο μαιευτήριο;

Την Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο ο Γρηγόρης Γκουντάρας  μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή.  Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι συνεργάτες της ωραίας Ελένης μέσα από την εκπομπή της, της οποίας την παρουσίαση έχουν αναλάβει οι ίδιοι μέχρι να επιστρέψει εκείνη.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης έκανε και άλλες αποκαλύψεις σχετικά με την επίσκεψή του που αφορούσαν στον πρωτότοκο γιο της: «Χθες πήγε στο μαιευτήριο ο Άγγελος. Μια φοβερά τρυφερή στιγμή. Ο Αγγελάκος, λοιπόν, ντύθηκε επίσημα, σα γαμπρός που πάει να ζητήσει σε γάμο μια κοπέλα. Η Ελένη συγκινήθηκε που τον είδε έτσι. Πήρε την αδερφούλα του αγκαλιά και δεν την άφηνε».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής μίλησε για την ομοιότητα που έχει το νεογέννητο κοριτσάκι με τον μπαμπά της Μάκη Παντζόπουλο: «Η Ελένη και ο Μάκης είναι πολύ ήρεμοι, πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι που κρατούν στην αγκαλιά τους ένα πανέμορφο –το λέω μέσα από την καρδιά μου- κοριτσάκι. Είναι ίδιο ο Μάκης. Της το είπα κιόλας. “Είναι ο Μάκης Παντζόπουλος μωρό”. Και ο γιατρός, όταν βγήκε το μωράκι αναφώνησε: “Ωπ, ο Μάκης!”. Δεν το αφήνουν από την αγκαλιά τους».

Διαβάστε ακόμη: 

Bradley Cooper – Margot Robbie: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα