Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με τον Αρναούτογλου, το σύμφωνο συμβίωσης και οι προετοιμασίες του τοκετού

Σε γνωστό πολυκατάστημα των βορείων προαστείων βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Σύμφωνα με το περιοδικά «HELLO!» και «OK!», οι δύο παρουσιαστές συναντήθηκαν εντελώς τυχαία τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα ψώνια της στα μαγαζιά του πολυχώρου και συνομίλησαν μέσα σε ζεστό κλίμα-είναι γνωστή άλλωστε η εκτίμηση που έχουν ο ένας στον άλλο και η γνωριμία τους μετρά πολλά χρόνια.

Μετά τη συνάντήσή τους, η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε μόνη της τις αγορές της, αφού σε λιγότερο από ενάμιση μήνα, πρόκειται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι αγοράκι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των περιοδικών, η παρουσιάστρια ορίζει την ακριβή ημερομηνία γέννησης του γιου της, σε συννενόηση πάντα με τον γιατρό της και πρόκειται να γεννήσει με καισαρική τομή. Ο χρόνος πιέζει πολύ, αφού η Ελένη Μενεγάκη, την ίδα στιγμή, ψάχνει μέρος για να χτίσει το καινούριο της σπίτι, όπως επίσης να ολοκληρώσει τις τελευταίες αγορές για το δωμάτιο του μωρού που πρόκειται να φέρει στον κόσμο.

eleni menegaki arnaoutoglou periodika   (2)

Την ίδια στιγμή, άνθρωποι του περιβάλλοντός της, αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου, υπονοώντας παράλληλα ότι μπορεί να έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο εξωτερικό. Η Ελένη Μενεγάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα από την εκπομπή της,  δήλωσε ότι «υπάρχει πια και το σύμφωνο συμβίωσης, που λύνονται πια όλα πιο εύκολα!», δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά σχετικά με το αν έχει ήδη προχωρήσει με αυτή τη λύση με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η απαίτηση από τους συνεργάτες της και οι φωνές στον αέρα της εκπομπής

Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση της παρουσιάστριας στον Σύλλογο Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη έκπληξη στην κάλπη και η δυσφορία on air

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα