Ελένη Μενεγάκη: «Πόσο καιρό πριν κανονίζεις το γάμο στο εξωτερικό»;

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ως πρώτη καλεσμένη για να «σπάσει το ρόδι» επέλεξε την Βίκυ Καγιά.

Η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον μυστικό γάμο της στο Παρίσι με τον Ηλία Κρασσά, μίλησε για το ευτυχές γεγονός, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Menegaki, kagia, peoplegreece, games

«Ο γάμος δεν ήταν οργανωμένος. Ήταν όμως οργανωμένο το ταξίδι στο Παρίσι μα κάποιους κοντινούς μας φίλους και τα παιδάκια να πάμε στην Eurodisney. Ήταν κανονισμένο για τον μήνα του Ιουλίου. Εγώ είχα κάπως στο μυαλό μου ότι μπορεί να  πρόταση γιατί κάτι άκουγα από εδώ και από εκεί για κουτάκι… δεν είχα πάρει τίποτα μαζί… φτάνοντας στο Παρίσι μου ανακοινώνει ο Ηλίας ότι αύριο παντρευόμαστε. Χρειάστηκαν μόνο ταυτότητες και αποδεικτικά διαζυγίων από προηγούμενους γάμους… Εμείς παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο στον Άγιο Στέφανο… ήταν υπέροχα, ήταν μια εκκλησία μόνο για μας», ανέφερε η ίδια.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδικασίες που χρειάζονται για τον γάμο στο εξωτερικό και ρώτησε την καλεσμένη της: «Χρειάζονται μόνο τα δύο διαζευτήρια από τον προηγούμενο γάμο και τις αστυνομικές ταυτότητες; Πόσο καιρό πριν κανονίζεται αυτό;». Τότε, η Βίκυ Καγιά της εξομολογήθηκε πως δεν ξέρει με την παρουσιάστρια να της απαντά με χιούμορ: «Που να ξέρω; Γι’ αυτό σε ρωτάω, δεν έχω γνώση».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Λέτε να ετοιμάζει κάτι η «ωραία Ελένη»;

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ποιον πυροβολεί η Ελένη Μενεγάκη;

Ελένη Μενεγάκη: Για ποιό λόγο δεν πήγε στην πρόβα τζενεράλε της εκπομπής της;

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός και η Ελένη Μενεγάκη»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα