Ελένη Μενεγάκη: Πώς αντέδρασε η μητέρα της όταν της ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της;
SURPRISE! You’re Going To Be A Grandma!

Ένα βίντεο με θέμα μια μέλλουσα μαμά να παθαίνει αμόκ στην είδηση του ερχομού της εγγονής της, στάθηκε η αφορμή για αποκαλύψεις από την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε την αντίδραση της δικής της μητέρας, όταν της είπε πως είναι έγκυος για πρώτη φορά.

«Η δικιά μου η μαμά, λόγω της παλίνδρομης κύησης που είχα, ενώ παντρεύτηκα τον Απρίλιο του 2001, γέννησα τον Νοέμβριο του 2002, η οποία διάβαζε από πριν παντρευτώ ότι περιμένω παιδί, έρχεται και μου έλεγε “Επειδή ξέρω ότι είσαι μυστικοπαθής, πες μου περιμένεις παιδί;”. Αν έρχεται κάθε μέρα και σου λέει “πως πάμε; Έχουμε τίποτα;” και της απαντούσα “Γιατί μου το κάνεις αυτό; Θα πάθω τίποτα. Μπορείς να μην με ρωτάς;”. Όταν ήρθε πια η ώρα και της το είπα, 3.5 μηνών, μου ‘μεινε!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και πρόσθεσε πόση αγωνία είχε η μητέρα της, μέχρι να της ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός. Λίγο αργότερα η «ωραία Ελένη» έσπευσε να συμπληρώσει ότι ήταν η κυρία Ζέτα ήταν η πρώτη που έμαθε, ότι θα «έρθει ο πελαργός» και να… μιμηθεί την εξίσου έντονη αντίδραση της μητέρας της συγκριτικά με το βίντεο που προβλήθηκε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, αλλά το βίντεο-viral, που έγινε η αφορμή για την ξεκαρδιστική περιγραφή της Ελένης Μενεγάκη:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι έλεγαν στη Μενεγάκη: «Δεν έχουμε να πληρώσουμε, ξύπνα κι έλα γιατί θα φάμε πολύ ξύλο»

Ελένη Μενεγάκη: Οι χήνες για τους παπαράτσι, η έκπληξη του αδελφού της και η επιθυμία για το Δήμο Βερύκιο

Ελένη Μενεγάκη: «Με ανατριχιάζεις με τα λόγια σου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα