Ελένη Μενεγάκη: Ο δύσκολος αποχωρισμός και το μεγάλο δίλημμα!

Η Ελένη Μενεγάκη, επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Λογικό και επόμενο λοιπόν όλα να κινούνται στον Alpha με πυρετώδεις ρυθμούς, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

Η παρουσιάστρια όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού You, μαζί με τη χαρά της, για τον ενάμιση σχεδόν μήνα που έχει στα χέρια της την κορούλα της, βιώνει και μια μεγάλη στενοχώρια.

Ναι, δεν θέλει να αποχωριστεί με τίποτα το τέταρτο παιδί της για να συνεχίσει τα επαγγελματικά της καθήκοντα μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν -από τη μια βρίσκεται η μητρότητα και από την άλλη ο επαγγελματικός

Η ίδια ξέρει καλά πως το δίλημμα είναι μεγάλο, όμως η θέση της στην εκπομπή της δεν μπορεί να μείνει άλλο κενή. Σε αυτό συνέβαλλαν και τα υψηλά νούμερα που σημειώνει καθημερινά η εκπομπή Μία.

Έτσι, όσο κι αν δεν θέλει να αφήσει πίσω το μωρό της -οι στιγμές του αποχωρισμού από αυτό θα είναι σίγουρα συγκινητικές και η ψυχολογία της ευαίσθητη, όπως συμβαίνει με κάθε μάνα που πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της- θα είναι ήσυχη, μια και θα βρίσκεται δίπλα του, εκτός από τον Μάκη Παντζόπουλο και η μαμά της.

Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη Δευτέρα, βρίσκεται κοντά της από την Κάρυστο που ήταν το τελευταίο διάστημα η κυρία Ζέτα, η οποία θα αναλάβει τη φροντίδα της εγγονής της.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο της μήνυμα είκοσι σχεδόν ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Μπήκε στο ρόλο: Ο Μάκης Παντζόπουλος σε σχολική εκδήλωση της κόρης της Μενεγάκη αντί για την Ελένη

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί επέλεξε να γεννήσει συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα