Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα-έκπληξη στον Μάρκο Σεφερλή

Η Ελένη Μενεγάκη στην χτεσινή εκπομπή φιλοξένησε την Έλενα Τσαβαλιά. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η ίδια τόνισε πως θα γράψει ένα μήνυμα στο κινητό της ηθοποιού, με αποδέκτη το σύζυγό της,Μάρκο Σεφερλή.

Τελικά η ίδια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και με σύμμαχό της την Έλενα Τσαβαλιά, αποφάσισε να του κάνει έκπληξη, στέλνοντάς του ένα video, το οποίο έπαιξε στον αέρα της εκπομπής «Mega με Μία».

«Μάρκο μου γεια σου καλημέρα, σε περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία, αλλά θέλω να σου πω πως και με το κορίτσι σου σήμερα περάσαμε καταπληκτικά. Άκουσε και μια έρευνα που δεν ξέρω, δεν έβγαλα συμπέρασμα τι γίνεται στο σπίτι σας…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τι κάνετε εκεί; Πώς είσαστε; Πότε θα ξεκινήσεις δουλίτσα; Πότε θα τα πούμε από κοντά; Μήπως περάσω καμιά μέρα καμιά βόλτα από το κοντρόλ σας να σου πω δυο χαριτωμενιές και να φύγω; Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ. Σκάσε μου ένα χαμόγελο και στείλε μου ένα φιλί, από αυτά που μου στέλνεις συνέχεια μέσω τρίτων… Το τελευταίο μου φιλί ήταν για τον Ουγγαρέζο. Bye».

Αμέσως μετά την προβολή του video, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά της λόγια και την θετική της ενέργεια», ενώ η σύζυγός του πρόσθεσε: «Η έκπληξή της για σένα, ήταν λαμπερή, όμορφη, χαρούμενη, ένα πλάσμα μαγικό, όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια».

Δείτε όλα συνέβησαν στο video που ακολουθεί:

 

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο ωραία έκπληξη ever: «Σηκώνεται» από το αναπηρικό καροτσάκι και της χαρίζει τον πρώτο χορό στο γάμο τους

DWTS5 Vs The Music School: Έκπληξη στην τηλεθέαση των δυο show

Δημήτρης Μακαλιάς: «Η επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή, ήταν για μένα μια μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη»

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα