Ελένη Μενεγάκη: «Μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται η κοιλιά»

Οι τίτλοι αρχής πέφτουν στην Ελένη, σήμερα το μεσημέρι, και την πρώτη καλησπέρα μας τη λένε οι συνεργάτες της. Το πλάνο ανοίγει χωρίς την Ελένη στο πλατό αλλά με τη φωνή της να εξηγεί πως έρχεται. Η εικόνα ενισχύει την είδηση της εγκυμοσύνης. Η Ελένη Μενεγάκη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βγαίνει στην εκπομπή με μια ριχτή πουκαμίσα που δένει με μια ζώνη και όσο περπατάει το ipad δεν φεύγει από την κοιλιά της.

Τυχαίο; Σκηνοθετικό τρικ; Τρόπος για να τραβήξει τα βλέμματα και να ριχτεί πάλι πολύ μελάνι; Κάποιες από τις απορίες όσων την παρακολουθούν.

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια κάθεται στη θέση της και τα θέματα αρχίζουν να τρέχουν ως ότου έρχεται η ώρα των διαφημίσεων. Η Ελένη επιστρέφει και ενημερώνει τον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι ήταν εκεί που την… έστειλε, στην τουαλέτα. Ο δημοσιογράφος τότε διευκρίνισε πως πρέπει να φέρει μια χημική τουαλέτα στο πλατό γιατί η ωραία Ελένη έχει συχνοουρία (βασικό χαρακτηριστικό των εγκύων).

Λίγα λεπτά μετά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για… baby boom. Θεοφανία Παπαθωμά, Υβόννη Μπόσνιακ, Kate Middleton και πολλές ακόμα. Η Ελένη Μενεγάκη ακούει με προσοχή αλλά με σκυμμένο το κεφάλι γιατί το βασικό της χαρακτηριστικό είναι η εκφραστικότητα της και ένα της βλέμμα μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα. Η γλυκύτητα όμως και η ηρεμία στο πρόσωπό της είναι εμφανή. «Μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται η κοιλιά», ήταν το μόνο που είπε σχολιάζοντας την επίπεδη – σχεδόν – κοιλιά τηςΔούκισσας του Cambridge.

Να σημειώσουμε εδώ πως μέχρι πριν λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη εμφανιζόταν στην εκπομπή με στενά και άκρως κολακευτικά ρούχα.

Δείτε τα αποσπάσματα και τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πώς αντέδρασε στην ερώτηση για την εγκυμοσύνη της

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω να γίνονται γύρω μου αυτά τα πράγματα, δεν θέλω να τα βλέπω ποτέ»

Ελένη Μενεγάκη: Οι σπόντες, το σεξ και οι αϋπνίες που συνεχίζονται

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα