Ελένη Μενεγάκη: Με χρωματιστό καφτάνι ιδανικό για τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δευτέρα σήμερα, άλλο ένα look για την εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη που σε λιγότερο από έναν μήνα θα κρατάει το τέταρτο παιδί στην αγκαλιά της. Η παρουσιάστρια, που τους προηγούμενους μήνες επέλεγε φορέματα που αναδείκνυαν την κοιλιά της και το σώμα της, για τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της διαλέγει πιο χυτές φόρμες που την αφήνουν να κινείται πιο άνετα και δεν την πιέζουν.

Για σήμερα μάλιστα διάλεξε ένα printed καφτάνι, σε πορτοκαλί και μπλε αποχρώσεις με σκίσιμο στο πλάι από τη φίρμα Ruby Yaya (Saltwater), το οποίο συνδύασε με μακρύ κολιέ από την Άννα Μαρία Μαζαράκη και μπαλαρίνες Mark Milan.

Πάρτε κι εσείς παράδειγμα από την Ελένη Μενεγάκη και επιλέξτε, τώρα που ανοίγει σιγά σιγά ο καιρός, πιο αέρινες φόρμες  σε έντονα χρώματα που και θα σας φτιάχνουν τη διάθεση και δεν θα σας περιορίζουν. Αν δεν βρίσκεστε σε ενδιαφέρουσα προτιμήστε να ολοκλήρωσετε το look με πλατφόρμες ή κάποιο ψηλοτάκουνο παπούτσι για να σας δώσει ύψος ενώ για να δημιουργήσετε μια πιο θηλυκή φιγούρα προσθέστε μια  ζώνη που θα δέσετε ψηλά στο στομάχι.

Διαβάστε επίσης:

10 + 1 tips για μία επιτυχημένη δίαιτα

Wake up! Τι πρέπει να κάνετε για να «ξυπνήσετε» την επιδερμίδα σας

Patrick Swayze: O πρώτος δημόσιος χορός με την σύζυγο του που προκάλεσε συγκίνηση!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα