Η Ελένη Μενεγάκη και οι δύο ατυχείς εγκυμοσύνες της

 

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε σήμερα το μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής της τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Η ψυχολόγος εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, τα συναισθήματά της από την αποβολή που είχε. Με αφορμή αυτή τη συζήτηση, η παρουσιάστρια της εκπομπής δε δίστασε να μιλήσει για την δική της «ευαίσθητη» εμπειρία.

«Νιώθω τα τελευταία χρόνια, ότι οι γυναίκες που προβαλλόμαστε από τα μέσα, είμαστε πιο ανοιχτές να μοιραστούμε αυτό το δύσκολο θέμα με τον κόσμο. Επειδή όλο και πιο συχνά και δεν ξέρω γιατί, συναντάμε είτε σε νεότερα ζευγάρια, είτε σε ζευγάρια των 20-30-40 ετών πολύ συχνά αποβολές. Βοηθάμε μια γυναίκα να μην φοβάται να το πει. Δε συμβαίνει μόνο σε εκείνη, αλλά σε όλους μας. Και πάντα πρέπει να πιστεύεις ότι έγινε κάτι, τελειώσε, θα έρθει, όμως, το μωρό», είπε η ίδια ξεκινώντας την κουβέντα και τονίζοντας ότι παλιότερα ήταν «θέματαμπού».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη, εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην πρώτη της αποβολή που συνέβη πριν αποκτήσει παιδιά, αλλά και στη δεύτερη, που έγινε αφού είχε αποκτήσει τον Άγγελο και τη Λάουρα. «Εμένα μου έτυχαν και τα δύο και πήρα την ίδια στενοχώρια. Και την πρώτη φορά που ήταν πριν αποκτήσω παιδιά και τη δεύτερη φορά που είχα ήδη και τα δύο μου παιδιά. Το πρώτο ήταν 6-7 εβδομάδων, δεν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Δεν χτυπούσε καρδιά. Παρόλα αυτά πέθαινα και σκέφτηκα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά που δεν έπρεπε. Τρελή για δέσιμο ήμουν. Το άλλο, όμως, που ήταν σχεδόν τριών μηνών, νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά γιατί ήταν πιο προχωρημένη η εγκυμοσύνη».

Δείτε το απόσπασμα στο www.peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα: H διάσημη blogger Garance Doré φωτογραφίζεται για ελληνικό blog

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα