Ελένη Μενεγάκη: Η τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες 

Η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες βρέθηκε στις Κάννες όπου είχε την ευκαιρία να δώσει το παρών σε κινηματογραφικές πρεμιέρες, να φωτογραφηθεί στα πλαίσια της συνεργασία της με τη L’ Oréal, να περπατήσει στο κόκκινο χαλί και φυσικά να απολαύσει μερικές μέρες μακριά από την Αθήνα και την έντονη καθημερινότητά της. Οι fans της περίμεναν ανυπόμονα να δουν φωτογραφίες από το ταξίδι της και φυσικά η Ελένη δεν τους απογοήτευσε, καθώς μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την εμπειρία της στις Κάννες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα απάντησε σε πολλά από τα σχόλια που δέχτηκε αυτές τις μέρες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Έχοντας ήδη ζήσει τον πυρετό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, πριν από μερικές ώρες λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια του ελληνικού κοινού, έκανε και τις τελευταίες τις βόλτες στην Croisette από όπου για ακόμα μία φορά πόσταρε μία φωτογραφία, ενημερώνοντας και πάλι τους fans της, ότι πρόκειται για τις τελευταίες τις βόλτες στις Κάννες. Και αν πιστεύετε ότι σ’ αυτή την περίπτωση θα τη δείτε με αθλητικά παπούτσια και jeans, κάνετε λάθος. Η Ελένη έκανε ακόμα μία πολύ κομψή cocktail εμφάνιση επιλέγοντας για ακόμα μία φορά ένα κομμάτι με την υπογραφή των Mi-Ro. Η παρουσιάστρια λοιπόν φόρεσε ένα κοντό φόρεμα με μανίκι 3/4 το οποίο είναι φτιαγμένο από μετάξι και έχει τελείωμα από δαντέλα που θυμίζει lingerie, μία από τις πιο hot τάσεις αυτή την περίοδο. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι απλά, strappy, ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και μία κοντή ζακέτα  που είχε ρίξει στους ώμους της.

Όπως καταλαβαίνετε και αυτό το στιγμιότυπο με τη vintage αισθητική απέσπασε πολλές χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια, μιας και οι fans της Ελένης παρακολουθούν τα βήματά της στενά και τη στηρίζουν σε ό,τι και αν κάνει. Περιμένουμε λοιπόν την εμφάνισή της στη εκπομπή της, στην οποία, όπως υποσχέθηκε στους τηλεθεατές, έχει πολλά να πει και μάλλον αναφερόταν στην εμπειρία που έζησε αυτές τις μέρες.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα