Ελένη Μενεγάκη: Η τάση που… εγκρίνει και τη φετινή σεζόν!

Ελένη Μενεγάκη: Η τάση που… εγκρίνει και τη φετινή σεζόν!

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί εδώ και χρόνια το fashion icon πολλών Ελληνίδων που παρακολουθούν πιστά την εκπομπή της και ακολουθούν το στιλ της αγαπημένης τους παρουσιάστριας, δείχνοντάς της εμπιστοσύνη.

Η Ελένη ξέρει: Σε πρόσφατη εμφάνισή της στην μεσημεριανή της εκπομπή, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα fashion trend που ήρθε τα τελευταία χρόνια για να μείνει. Πρόκειται για την τάση του καρό, που όπως θα δείτε παρακπάτω της πηγαίνει πολύ. Η Ελένη φόρεσε μάλιστα ένα maxi φόρεμα που ταιριάζει στους περισσότερους γυναικείους σωματοτύπους, καθώς καλύπτει πιθανές ατέλειες και προσδίδει στιλ την ίδια στιγμή.

Σε ασπόμαυρους τόνους, που είναι διαχρονικά in fashion, το φόρεμα έχει σε όλο το μήκος του κουμπιά, υπενθυμίζοντάς μας πως είναι επίσης ακόμη στη μόδα η τάση του πουκαμισο-φορέματος, ενώ έχει και μία ζώνη στη μέση, που τονίζει το δυνατό σημείο της παρουσιάστριας.

Η Ελένη το συνδύασε με μαύρα μποτάκια με χαμηλό τακούνι και τρουκς, αφήνοντάς το σε casual ύφος που συνάδει και με την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της. Τέλος, τα μαλλιά της προτίμησε να τα αφήσει σε ένα natural ελαφρώς wavy look, aka επιμελώς ατιμέλητο, που είναι πολύ νεανικό και μοιάζει ανεπιτήδευτο.

Τα credits: Το φόρεμα είναι του γνωστού οίκου Ralph Lauren, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να επιχειρήσετε ανάλογη εμφάνιση μπορείτε να το βρείτε και σε οικονομικές αλυσίδες high street fashion.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα