Ελένη Μενεγάκη: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της

Η πιο ωραία φωτογραφία της παρουσιάστριας; Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να παραθερίζει στο Αιγαίο και να απολαμβάνει στο έπακρο τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά είμαστε και εμείς οι extra jealous που μένουμε απλά να stalkάρουμε το προφίλ της στο Instagram για να πάρουμε γεύση από τα νησιά που επισκέπτεται. Τι εννοούμε; Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια από εκεί που δεν αναρτούσε πολύ συχνά και δεν ήταν πιστή fan των social media, έχει μετατραπεί σε μία επίσημη Instagrammer, με καλλιτεχνικές φωτογραφίες, ενώ πλέον αγαπά και εκείνη να μοιράζεται τις στιγμές της με το κοινό που δεν την βλέπει πια στην τηλεόραση λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Έχει βρει έτσι τον τρόπο, μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να μην χάνει επαφή την επαφή με τους ακολούθους της που με την σειρά τους την ανταμείβουν, χαρίζοντάς της χιλιάδες likes.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν μας εξέπληξε όταν το βράδυ της Πέμπτης προχώρησε στο ποστάρισμα μίας ιδιαίτερης pic, που δεν απεικονίζεται μόνη της, αλλά με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Ειδικότερα, ανέβασε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα και «τάραξε τα νερά» του Instagram και πάλι. Η αλήθεια είναι πως έχει ανεβάσει ξανά τέτοιες οικογενειακές φωτογραφίες, αλλά ποτέ με όλες τις της κόρες μαζί, οπότε η pic δεν άργησε να γίνει viral και να τραβήξει τα διαδικτυακά βλέμματα.

Like mother, like daughter: Όπως θα δείτε και παρακάτω, οι τέσσερις τους πόζαραν με το αγαπημένο φόντο της Ελένης: Τη θάλασσα, με την φωτογραφία να είναι πολύ καλλιτεχνική και το αποτέλεσμα να ομορφαίνει το feed της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με την ίδια και τα hashtags που προσέθεσε, βρίσκονται οικογενειακώς στα Κουφονήσια- Ποιος είπε πως θα τιμά αποκλειστικά την Άνδρο; Η Ελένη έγραψε στην λεζάντα: #eleni … με τα κοριτσια μου LVM #mygirls #summervibes #holidays #travel #koufonisia #greece.

#eleni … με τα κοριτσια μου LVM #mygirls #summervibes #holidays #travel #koufonisia #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα