Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στον Γρηγόρη Γκουντάρα on air

Η απουσία του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι τουλάχιστον εμφανής την φετινή χρονιά. Ο επί χρόνια συνεργάτης της παρουσιάστριας, αποτελεί παρελθόν όπως έγινε γνωστό το καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια

Η παρουσιάστρια σήμερα λοιπόν έκανε αναφορά στο δημοσιογράφο, με αφορμή τις Απόκριες και τις μοναδικές του εμφανίσεις με περούκες. Όταν λοιπόν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήρε το λόγο και έκανε αναφορά για… περουκίνια τότε πήρε το λόγο η Ελένη Μενεγάκη.

«Τα περουκίνια τα πήρε κάποιος φεύγοντας, ήταν δικά του. Τα περουκίνια ήταν του Γρηγόρη. Όχι ότι δεν υπάρχουν περούκες στην αγορά, αλίμονο, τόσα μαγαζιά άμα θέλουμε να βρούμε περουκάκια, εκατομμύρια περουκάκια. Τα περουκάκια έχουν τη χάρη τους σύμφωνα με το ποιος τα φοράει. Τώρα αυτά τα περουκάκια ήταν άχαστα και σε συγκεκριμένα κεφάλια. Πώς να το κάνουμε τώρα; Έχω την απορία: λες να τα φοράει στο σπίτι ο Γρηγόρης και να βγαίνει στα παιδιά με τα περουκάκια και να κάνει πλάκα μέσα στις Απόκριες; Δεν αποκλείεται», σημείωσε με χιούμορ.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί.

Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα