Ελένη Μενεγάκη: Γιατί ξύπνησε χθες το βράδυ και ποιος της έφτιαξε τη διάθεση;
Η Ελένη Μενεγάκη για τους Ράδιο Αρβύλα

Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της μίλησε για τον άστατο καιρό κάνοντας τα παράπονά της πως δεν ξέρει τι να φορέσει μετά και κατόπιν αποκάλυψε τι έκανε χθες το βράδυ.

Η ίδια δήλωσε πως ενώ είχε κοιμηθεί νωρίς ξύπνησε την ώρα που είχε «Ράδιο Αρβύλα» και πέτυχε ένα απολαυστικό video που είχαν φτιάξει με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Εχθές το βράδυ μου μέσα στην υπνηλία μου πως ξύπνησα και ευτυχώς σε ένα πολύ καλό σημείο. Χτες τελειώνανε οι “Ράδιο Αρβύλα” για τη φετινή σεζόν και με το καλό να επιστρέψουν στην επόμενη. Και ρε παιδιά πέφτω στο παραπέντε και παίρνω το Γρηγόρη και γέλαγα, δεν ξέρω αν το δα στον ύπνο μου αλλά ξύπνησα και κάθισα αρκετά αργά μετά από αυτό», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Με αφορμή ένα προϊόν  που μας παρουσίασε εδώ η εταιρεία Shiseido που πραγματικά έτσι που με είδα τα έχασα λίγο. Επειδή είμαι κουφή δεν είναι σίγουρο ότι τα ακούω όλα σωστά γι’ αυτό και πρέπει να ξαναρωτήσω. Με αφορμή αυτό το τόσα δα στιγμιότυπο τι φτιάξανε οι άνθρωποι… Τι κείμενο ήταν αυτό;»

Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή της στο video που ακολουθεί και το πώς το εξέλιξαν αυτό οι «Ράδιο Αρβύλα»:

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη, δεν μου αρέσω»

Ελένη Μενεγάκη: Πώς αντέδρασε η μητέρα της όταν της ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της;

Λεωνίδας Καλφαγιάννης για Μενεγάκη: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι συνεργάτης της»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα