Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη μπλούζα που αναδεικνύει ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος
Instagram @elenimenegaki

Κάποιες γυναίκες επιλέγουν να τονίζουν τη μέση τους. Κάποιες άλλες γυναίκες επιλέγουν να τονίζουν τα πόδια τους. Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που προτιμούν να τονίζουν τους ώμους τους. Σε κάθε περίπτωση, η καθεμία από εμάς ξεχωριστά γνωρίζει ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο τους σώματος μας και επιλέγουμε να φοράμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφες και με αυτοπεποίθηση.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που πιστεύουν πως οι ώμοι είναι ένα από τα πιο sexy σημεία της γυναικείας σιλουέτας, η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τι μπορούμε να φορέσουμε για να αναδείξουμε το συγκεκριμένο σημείο. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα top, το οποίο είναι trend εδώ και κάποια χρόνια και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Το off the shoulder top. Η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε μία ψηλόμεση midi φούστα σε nude απόχρωση με ένα off the shoulder τοπ σε ένα άκρως ανοιξιάτικο μοτίβο.

Έτσι, μας απέδειξε για ακόμα μία φορά πως με μικρά στιλιστικά tricks μπορούμε να αναδείξουμε τα επιθυμητά σημεία του σώματος μας και να νιώθουμε κάθε στιγμή πολύ όμορφες.

Instagram @elenimenegaki

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα