Ελένη Μενεγάκη: Η εγκυμοσύνη και όλα όσα θέλει από τον άντρα της ζωής της

 

Η Νανά Παλαιτσάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με αφορμή ένα κείμενο που είχε γράψει σε γνωστό site, η δημοσιογράφος αφηγήθηκε ένα περιστατικό από το νοσοκομείο, όπου ασθενείς και νοσοκόμες τη ρωτούσαν σχετικά με την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

«Εγώ πάω στο νοσοκομείο για τις καθιερωμένες μου εξετάσεις και σκάει η είδηση ότι πιθανόν είσαι έγκυος, όταν μπαίνεις στα επείγοντα σε χωρίζουν με κουρτινάκια, άρα ακούς φωνές αλλά δεν βλέπεις τον άλλον… Φέρνουν λοιπόν τον άνδρα μιας κυρίας που ήταν πιθανόν σε φάση εμφράγματος. Έρχεται η νοσοκόμα και μου λέει: “Kυρία Παλαιτσάκη να πάρουμε αίμα!” Με το που ακούει κυρία Παλαιτσάκη, η κυρία του κυρίου που ήταν σε κατάσταση του επείγοντος τραβάει την κουρτίνα και με ρωτάει; “Είναι έγκυος;”. Εκεί μπαίνουν και οι νοσοκόμες. Φυσικά δεν υπάρχει άλλη απάντηση στο “Ποια είναι έγκυος”. H Ελένη», είπε χαρακτηριστικά με την Ελένη Μενεγάκη να επισημαίνει: «Να πούμε ότι πάρα πολλές γυναίκες φέτος περιμένουν μωρό! Αλλά εν πάση περιπτώσει».

Και η Νανά Παλαιτσάκη συνέχισε λέγοντας: «Έπρεπε να δώσω μια μίνι press conference. Στα επείγοντα λοιπόν εγώ έλεγα για την εγκυμοσύνη σου, επιβεβαιώνοντάς τη. Απαντούσα για να μην τους χαλάσω τη διάθεση».

«Η μία ερώτηση φέρνει την άλλη και μετά την επόμενη. Κι αυτό δεν έχει τέλος», σχολίασε η «ωραία Ελένη» με αμηχανία, ενώ στην ερώτηση της Νανάς Παλαιτσάκη για το πως μια γυναίκα με πολλά παιδιά μπορεί να τα καταφέρνει, απάντησε: «Εγώ ξεκίνησα με το πρώτο, γιατί το θες πάρα πολύ και ελπίζεις να καταφέρεις να το κάνεις. Οπότε ξεκινώντας με το πρώτο παιδί, πέφτει και όλη η οικογένεια από πάνω. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ ήθελα να κάνω παιδιά και το εννοούσα».

Στη συνέχεια η συζήτηση ανάμεσα στις δύο κυρίες μίλησαν για το πως προτιμούν τον ιδανικό σύντροφο. Από πλευράς της, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: «Για μένα πρέπει να θες όλο το πακέτο του συντρόφου. Να περνάς καλά μαζί του, να σου είναι ευχάριστος, να υπάρχει η ερωτική σας ζωή, να σε αποδεχτεί όπως είσαι κι εσύ αυτόν, να έχετε κοινά, να μιλάτε την ίδια γλώσσα. Και εν τέλει αυτό που να σε κρατάει μαζί του είναι ότι ο ένας θέλει τον άλλο».

 

Πηγή: Peoplegreece
Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την αδημοσίευτη λήψη από το πρόσφατο εντυπωσιακό της shooting 

Ελένη Μενεγάκη: Σε ποιας φίλης της το baby shower βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου; 

Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης, 15 χρόνια πριν

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα