Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το παραμυθένιο μέρος που διέμεινε στις Κάννες

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της και δε χωρά καμία αμφισβήτηση στον ισχυρισμό αυτό. Μία μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια, ένας σύζυγος που τη λατρεύει, η καθιερωμένη και αγαπημένη της μεσημεριανή εκπομπή, ήταν ήδη περισσότερο από αρκετά για να ολοκληρώσουν την όμορφη παρουσιάστρια σαν επαγγελματία, μητέρα και γυναίκα. Όλα αυτά όμως τελειοποιήθηκαν με μία ακόμη αξέχαστη εμπειρία που κατάφερρε να βιώσει πρόσφατα, μία από εκείνες τις once in a lifetime.

Παρευρέθηκε συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, ένα event που ο κάθε σινεφίλ-και όχι μόνο- θα έκανε πολλές θυσίες για να καταφέρει να πάει. Star διεθνούς βεληνεκούς, μεγαλεπήβολα ονόματα της παγκόσμιας show biz, άνθρωποι των τεχνών και του επιχειρηματικού κόσμου δίνουν κάθε χρόνο το παρών στο φεστιβάλ αυτό. Φέτος λοιπόν βρέθηκε ανάμεσά τους και μία Ελληνίδα τηλεοπτική περσόνα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό, καθώς η Ελένη Μενεγάκη δε μειονεκτεί καθόλου σε star quality και κατάφερε να αποσπάσει πολλά από τα φωτογραφικά φλας στο red carpet. Με εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, υπέροχο χτένισμα και ένα πηγαίο χαμόγελο που φώτιζε το πρόσωπό της, άφησε λίγη από τη δική της σφραγίδα στις Κάννες. Βέβαια εκεί δεν ήταν μόνη της: Στο πλευρό της είχε τον πιστό της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Φυσικά και δεν πρόκειται για καθόλου τυχαία επιλογή, μιας και έχει εντρυφήσει στην έβδομη τέχνη, έχει συνεντευξιάσει πολλούς ηθοποιούς του διεθνούς κινηματογράφου και έχει περάσει αμέτρητες ώρες γράφοντας για τη μεγάλη οθόνη που τόσο αγαπά.

Πού έμεινε όμως η ωραία Ελένη; Φυσικά και δε θα άφηνε την επιλογή της διαμονής της στην τύχη, εξασφαλίζοντας δωμάτιο σε ένα από τα πιο καλόγουστα ξενοδοχεία που έχουμε δει ποτέ. Ο λόγος για το Hotel Martinez, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που έχει αποτελέσει πολλές φορές προτίμηση και άλλων επιφανών ανθρώπων. Γνωρίζοντας πως η Ελένη λατρεύει τη θάλασσα δεν μας εξέπληξε πως το hotel αυτό έχει πρόσβαση σε παραλία, και μάλιστα πανέμορφη. Πολύ κοντά στη La Croisette, το ξενοδοχείο παρέχει σοτυς ενοίκους του όλες εκείνες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να θελήσουν. Είμαστε λοιπόν σίγουροι πως και η παρουσιάστρια θα έμεινε πολύ ευχαριστημένη κατά τη διαμονή της εκεί και το ταξίδι της θα ήταν υπέροχο από όλες τις απόψεις. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από αυτό το ευήλιο lux περιβάλλον και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο όμορφο είναι:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα