Ελένη Μενεγάκη: Δυο πρόσωπα-έκπληξη στην εκπομπή της τις γιορτές

Ελένη Μενεγάκη: Δυο πρόσωπα-έκπληξη στην εκπομπή της τις γιορτές

Η οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Alpha θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά όχι ως καλεσμένη του Kitchen Lab όπως λανθασμένα γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες.

Ο πρώτος Έλληνας master Chef που φέτος βλέπουμε στη θέση του κριτή του «Bake of Greece» από την κουζίνα της δεύτερης εκπομπής του στον Alpha, το Kitchen Lab θα μαγειρέψει πρωτότυπες γιορτινές συνταγές για την «Ελένη» και τους τηλεθεατές της.

 

 

 

View this post on Instagram

 

  “Kitchen Lab” με τον @akis_petretzikis, στις 17:00. Εδώ γεννιούνται οι γεύσεις! #kitchenlab #alphatv   A post shared by Alpha TV (@alphatv) on

Η δεύτερη έκπληξη ακούει στο όνομα Σάκης Τανιμανίδης. Για πρώτη φορά ο δημοφιλής Έλληνας παρουσιαστής ανοίγει το σπίτι του στις τηλεοπτικές κάμερες και υποδέχεται την Ελένη Μενεγάκη για μια εφ’ όλης συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα μιλήσουν για όλα. Τον γάμο του το προηγούμενο καλοκαίρι με την Χριστίνα Μπόμπα, το «Survivor» και την μέχρι σήμερα τηλεοπτική του πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το τηλεοπτικό τετ-α-τετ Μενεγάκη-Τανιμανίδη έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και βγάζει πολλές «ειδήσεις».

Ethnos.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα