Η Ελένη Μενεγάκη δίνει ρεσιτάλ: Η αποκάλυψη, η ενόχληση και η απαγόρευση στους συνεργάτες της

Είναι στα καλύτερά της και ακόμα κι αν θέλει να το κρύψει, αυτό δεν γίνεται. Η Ελένη Μενεγάκη, όπως γράφει σήμερα το Peoplegreece.com, έχει τα κέφια της σήμερα και μεταξύ άλλων, δίνει ρεσιτάλ ατακών. Αρχικά, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στην μικρή της κόρη, Βαλέρια, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 7 ετών.

Με το που μπήκε στο πλατό, έστειλε τις ευχές της στην κόρη της, μη μπορώντας να πιστέψει πόσο έχει μεγαλώσει. «Σήμερα θα δώσω πιο μεγάλο φιλί στη μικρούλα μου κόρη που μεγαλώνει, μεγαλώνει, μεγαλώνει… Σήμερα έχει γενέθλια… Πώς πέρασαν εφτά χρόνια… Ήταν Δευτέρα ξημερώματα και δεν είχα προλάβει να σας πάρω να σας πω ‘γέννησα δεν έρχομαι’. Πρέπει να τους το είπα παραπέντε, αφού γέννησα ξημερώματα…», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα, σχολίασε την απουσία μέχρι χθες της Αντωνίας Καλλιμούκου, η οποία λόγω ασθένειας δεν ήταν στην εκπομπή. Με την επιστροφή της, η Ελένη Μενεγάκη «απαγόρευσε» στους συνεργάτες της να λείπουν όλοι μαζί, ειδικά όταν θα φύγει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για να γεννήσει.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για μόδα και συγκεκριμένα για αντρική μόδα. Μάλλον όμως άλλαξε γρήγορα γνώμη, καθώς μόλις είδε τις φωτογραφίες, οι οποίες ήθελαν το μόριο των αντρών να είναι ακάλυπτο, αντέδρασε κάπως… έντονα! Δείτε το βίντεο!

Δείτε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση της παρουσιάστριας  στον Σύλλογο Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς

Νίκος Μουτσινάς: Θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη όταν πάει να γεννήσει;

H Ελένη Μενεγάκη παραδέχεται: «Με πήρε ο ύπνος μέσα στην εκπομπή»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα