Ελένη Μενεγάκη-Blake Lively: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και δεν το κρύβει. Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα των stars του Hollywood κάνει τελευταία εμφανίσεις στις οποίες αναδεικνύει την κοιλίτσα της, γεγονός που μας αρέσει πολύ γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από μια γυναίκα με θηλυκές καμπύλες λόγω εγκυμοσύνης.

Βλέποντας τη σημερινή της ενδυματολογική επιλογή μας κάτι μας θύμισε.

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, όταν η Blake Lively ήταν ακόμα έγκυος έδωσε το παρών στην ετήσια εκδήλωση της L’ Oreal, Women Of Worth. Εκεί λοιπόν επέλεξε ένα μαύρο, μάξι, εξώπλατο φόρεμα Kaufmanfranco, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz. Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μας χάρισε υπέροχες εμφανίσεις και αυτή ήταν μία από τις ωραιότερες.

Η δική μας Ελένη σήμερα στην εκπομπή της έκανε κάτι αντίστοιχο. Την είδαμε λοιπόν με μαύρο, μάξι φόρεμα My Tiffany, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα Anna Maria Mazaraki και το look της ολοκλήρωσε με μποτάκια από τα καταστήματα Nak, εντυπωσιάζοντας για ακόμα μία φορά το κοινό.

Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιο look μας άρεσε περισσότερο γιατί η Blake είναι μία από τις style queens του πλανήτη, αλλά η ξανθιά παρουσιάστρια είναι η Ελένη της καρδιάς μας. Ευχόμαστε μόνο και άλλες εγκυμονούσες στο μέλλον να ακολουθήσουν το stylish παράδειγμα των δύο celebrities.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με το πιο stylish, οικονομικό σύνολο

Fashion Meets Beauty: Συνδυάσαμε τα πιο κομψά πουκάμισα με τέλεια βερνίκια νυχιών

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα